bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een BKR hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten of oversluiten, maar heeft u in het verleden een BKR codering opgelopen? En bent u nu op zoek naar een BKR hypotheek oplossing? Wanneer u een betalingsachterstand heeft (gehad) en een BKR codering heeft opgelopen, dan betekent dit in veel gevallen simpelweg geen hypotheek via uw bank of financieel adviseur…

HuisGarant heeft zich gespecialiseerde in BKR hypotheek oplossingen en biedt daarentegen wel goede mogelijkheden voor een hypotheek met BKR codering(en) in Tiel. Vraag direct en vrijblijvend een BKR hypotheek advies of offerte aan of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

Een hypotheek en Bureau Krediet Registratie
De doelstelling van het Bureau Krediet Registratie in Tiel is aan de ene kant om mensen te beletten om te veel financiële verplichtingen aan te gaan en aan de andere kant om geldverstrekkers te behoeden tegen mensen die hun financiële verplichtingen niet na kunnen komen.

Geen hypotheek met BKR codering via de gemiddelde hypotheek adviseur
Hypotheek verstrekkers en intermediairs gaan, wanneer u een ‘BKR hypotheek‘ aanvraag bij hen indient, altijd via het Bureau Krediet Registratie in Tiel na of u niet eerder in de financiële problemen bent gekomen. Als zij een BKR codering achter uw naam zien staan, concluderen ze veelal direct dat u een ‘risicoklant’ bent.

HuisGarant gaat verder bij het bieden van een BKR hypotheek oplossing
Deze snelle veroordeling is in veel gevallen onterecht. Een BKR codering is namelijk niet altijd doelbewust opgelopen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat betalingen niet zijn overgemaakt omdat rekeningen na een verhuizing naar het oude adres zijn gestuurd, u onverhoopt in moeilijke omstandigheden bent geraakt, het gedurende een scheiding niet duidelijk was wie voor de betaling verantwoordelijk was, of omdat u het gewoonweg niet eens was met de vordering.

Hiernaast kunnen veel mensen met een BKR codering eenvoudig hun maandelijkse hypotheeklasten betalen en zouden daarom ook in aanmerking moeten komen voor een hypotheek, ongeacht hun BKR codering(en). HuisGarant stelt niet uw BKR verleden, maar de mogelijkheid om uw toekomstige maandlasten te kunnen betalen centraal bij het bepalen van uw hypotheek mogelijkheden.

Een BKR hypotheek oplossing
HuisGarant heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken aan mensen met een BKR codering bij stichting Bureau Krediet Registratie in Tiel. HuisGarant werkt hierbij met hypotheek adviseurs met buitengewone BKR hypotheek kennis. Heeft u voldoende draagkracht om uw maandelijkse hypotheek lasten te betalen? Kom dan voor een hypotheek oplossing in contact met een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur.

Een BKR hypotheek advies of offerte
Vraag vrijblijvend een hypotheek adviesgesprek of offerte aan, door het invullen van ons BKR hypotheek aanvraagformulier. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Geheel vrijblijvend wordt met u gekeken naar uw BKR situatie en een passende hypotheek berekening voor u gemaakt.

Waarom wel een BKR hypotheek oplossing via HuisGarant en niet via de bank?
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs werken met de meeste geldverstrekkers en verzekeraars in Nederland samen. De meeste van deze partijen, waaronder de gemiddelde bank en andere hypotheekverstrekkers, accepteren geen BKR hypotheek aanvraag. Doordat onze adviseurs zich hebben gespecialiseerd in maatwerk hypotheek oplossingen, hebben zij de juiste ingangen bij alle gespecialiseerde BKR hypotheek verstrekkers van Nederland.

Hierdoor kunnen onze hypotheek adviseurs de laagst mogelijke hypotheeklasten met de beste voorwaarden voor u selecteren, die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Een belangrijk uitgangspunt bij het bepalen van uw hypotheek mogelijkheden is de hoogte van uw maandlasten en hypotheek rente. Wanneer u een BKR hypotheek advies aanvraagt, berekent een hypotheekadviseur vrijblijvend uw maximale hypotheeklasten en BKR hypotheek rente.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek met BKR codering Heeft u een BKR codering en lukt het u niet...
  2. Hypotheek met BKR codering Bij de meeste hypotheek aanbieders wordt u geweigerd wanneer u...
  3. Hypotheek met bkr Banken en hypotheek adviseurs staan er doorgaans niet om te...
  4. BKR codering hypotheek Heeft u een of meer BKR codering(en) en toch een...
  5. Huis kopen met BKR Wilt u een huis kopen met een BKR registratie in...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)