bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

DGA hypotheek

Zoekt u als Directeur Groot Aandeelhouder een gunstige DGA hypotheek? Heeft u iemand bij u in dienst met een contract voor onbepaalde tijd? Dan kan deze vaak direct een hypotheek krijgen. Hoewel u mogelijk zelfs in loondienst bent van uw eigen BV staan hypotheek verstrekkers er toch meestal niet om te springen u een financiering aan te bieden.

HuisGarant is gespecialiseerd in hypotheek oplossingen voor DGA’s. Vraag direct een vrijblijvend DGA hypotheek advies of offerte aan, of lees eerst verder over uw hypotheek mogelijkheden:

Als DGA moet u bij de gemiddelde hypotheek verstrekker de resultaten laten zien van de afgelopen drie jaar. Daarnaast zal een hypotheek verstrekker vaak niet meer geld beschikbaar willen stellen dan de executiewaarde van uw woning. U moet voor een DGA hypotheek in bijna alle gevallen eigen geld meenemen. Hypotheekverstrekkers middelen de resultaten van de afgelopen drie jaar en stellen dat als toetsingsinkomen. Is er hiernaast een neergaande trend waarneembaar in de resultaten van de afgelopen drie jaar, dan zal een geldverstrekker vaak geen risico willen lopen…

DGA’s moeten volgens de fiscus een salaris van 39.000 euro bruto of meer per jaar verdienen. Hiermee zou het geen probleem moeten zijn om uw maandelijkse lasten te kunnen betalen en een hypotheek financiering te kunnen krijgen. Maar de realiteit is helaas vaak anders…

Bij veel hypotheek adviseurs ontbreekt veelal de kennis en ervaring om de cijfers van uw onderneming te interpreteren. Hierdoor is het moeilijk om een beeld te vormen van de hoogte en de continuïteit van uw inkomen als DGA.

De DGA hypotheek oplossing
HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs die zijn gespecialiseerd in DGA hypotheek vraagstukken. Wanneer u uw maandelijkse hypotheek lasten kunt betalen, dan kunnen de HuisGarant hypotheek adviseurs u aan een hypotheek helpen. Daar waar u door een gebrek aan inzicht bij andere hypotheekadviseurs en hypotheekverstrekkers de deur wordt gewezen.

Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur inventariseert samen met u uw financiële mogelijkheden en voorziet u graag vrijblijvend van een DGA hypotheek advies. Ook als u als DGA’er nog geen drie jaarcijfers kunt overleggen.

Vraag vrijblijvend een DGA hypotheek offerte aan. Een hypotheekadviseur in uw regio neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden van de meest optimale hypotheek met u door te nemen.

Onze hypotheek adviseurs werken met circa 70 geldverstrekkers, waaronder hypotheek aanbieders die zich onderscheiden door een uitgekiend acceptatiebeleid voor ondernemers en Directeur Groot Aandeelhouders.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor DGA Hoewel Directeur Groot Aandeelhouders (DGA) in de meeste gevallen in...
  2. Hypotheek voor DGA’s Heeft u een concrete woning op het oog en zoekt...
  3. DGA hypotheek online berekenen Bent u Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) van uw eigen BV?...
  4. Hypotheek directeur grootaandeelhouder Waar werknemers in loondienst zonder al te veel problemen aan...
  5. Ruimere hypotheek mogelijkheden voor DGA ondernemers Ook uit de jongste kabinetsplannen blijkt weer dat de overheid...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)