bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek afwijzing voor ondernemers

Bent u als ondernemer (zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er, DGA of startend ondernemer) op zoek naar een hypotheek, maar is uw hypotheek afgewezen als ondernemer? Ondernemers ondervinden doorgaans veel hinder bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

HuisGarant kijkt verder. Vraag daarom direct een ondernemer hypotheek advies of offerte aan door het invullen van het ondernemer hypotheek formulier. Of leest eerst verder waarom doorgaans een hypotheek wordt afgewezen bij ondernemers;

Een hypotheek afwijzing heeft veelal te maken met het feit dat de gemiddelde hypotheek adviseur te weinig weet over de hypotheek mogelijkheden voor ondernemers. Bij voorkeur richten zij zich dan ook op de relatief makkelijke hypotheek advisering van mensen met een vast inkomen. De argumenten voor een hypotheek afwijzing zijn meestal een tekort aan jaarcijfers, het hebben van een variabel inkomen en het hoge risico voor geldverstrekkers bij de financiering van (startende) ondernemers.

Geen ondernemer hypotheek afwijzing via HuisGarant
Via HuisGarant zijn reeds vele ondernemers aan een aantrekkelijke hypotheek financiering geholpen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden namelijk dat door het te streng handhaven van bovengenoemde criteria ondernemers veelal te snel een hypotheek afwijzing krijgen.

Wanneer u in staat bent om uw maandelijkse hypotheek lasten te betalen, dan helpt een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur u graag aan een gunstige ondernemer hypotheek oplossing. Uw hypotheek adviseur maakt uw inkomen uit onderneming inzichtelijk en brengt deze bij de juiste geldverstrekkers onder de aandacht. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente.

Vraag vrijblijvend een ondernemer hypotheek advies of offerte aan door het invullen van het ondernemer hypotheek formulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u een als zelfstandige een hypotheek wilt afsluiten, dan...
  2. Een hypotheek voor beginnende ondernemers Heeft u als beginnend ondernemer een hypotheek nodig voor een...
  3. Een hypotheek voor ondernemers Een hypotheek voor ondernemer advies of offerte is veelal niet...
  4. Een hypotheek voor ondernemers Heeft u een bedrijfspand of een nieuwe woning op het...
  5. Hypotheek advies voor ondernemers Bent u als ondernemer op zoek naar een gedegen hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)