bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een BKR code hypotheek oplossing

Zoekt u ondanks een of meerdere BKR coderingen een hypotheek? Hypotheek verstrekkers zoals de gemiddelde bank of verzekeringsmaatschappij, zijn doorgaans niet bereid u een BKR code hypotheek oplossing te bieden. Zij oordelen doorgaans direct dat u een te hoog risico vormt in verband met uw ‘BKR verleden’…

HuisGarant kijkt verder
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn van mening dat als u gewoon uw maandelijkse hypotheek kunt betalen, u een hypotheek moet kunnen afsluiten, oversluiten of verhogen. Vul vrijblijvend het BKR code hypotheek aanvraag formulier in. Een hypotheek adviseur uit uw regio neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Of lees eerst verder over onze unieke werkwijze:

HuisGarant help u aan een passende BKR code hypotheek oplossing
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs werken met zowel reguliere als gespecialiseerde BKR hypotheek verstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid. HuisGarant inventariseert hierbij geheel vrijblijvend de hypotheek mogelijkheden voor u via reguliere en gespecialiseerde hypotheek verstrekkers.

Altijd eerst een reguliere hypotheek inventarisatie
Afhankelijk van de zwaarte van uw BKR code, kan het zijn dat u een wat hogere rente betaald via een gespecialiseerde ‘BKR code hypotheek verstrekker’. Maar dat wil niet direct zeggen dat deze hypotheek verstrekker uw enige toevlucht is. Afhankelijk van de zwaarte van uw BKR code kan het namelijk ook zijn dat een reguliere hypotheek verstrekker u wil financieren.

HuisGarant brengt uw hypotheek aanvraag hierbij altijd eerst bij reguliere hypotheek verstrekkers onder de aandacht. Afhankelijk van uw situatie kan het dus zijn dat u via HuisGarant een reguliere hypotheek krijgt met een marktconforme hypotheek rente.

Doordat uw bij HuisGarant aangesloten ‘BKR code hypotheek adviseur’ de voorwaarden en gestelde eisen van de verschillende hypotheek verstrekkers kent, kan deze voor u op zoek naar een hypotheek verstrekker die het beste inspeelt op uw situatie. Via HuisGarant zijn zo reeds vele mensen met een BKR code aan de meest gunstige hypotheek financiering geholpen.

Hypotheek aanvraag
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zitten door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Vul vrijblijvend het BKR code hypotheek aanvraagformulier in. Een hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek met BKR code Heeft u een nieuwe woning op het oog, maar staat...
  2. Hypotheek met BKR codering Bij de meeste hypotheek aanbieders wordt u geweigerd wanneer u...
  3. Hypotheek met BKR oplossing Bent u op zoek naar een ‘hypotheek met BKR oplossing‘?...
  4. BKR oplossing hypotheek Zoekt u een BKR oplossing? Hypotheek adviseurs bij HuisGarant hebben...
  5. Een BKR hypotheek oplossing Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)