bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Gespecialiseerde BKR hypotheek aanbieders

Heeft u een codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)? Hypotheek aanbieders, ook wel ‘geldverstrekkers’ genoemd, zijn dan veelal lastig te vinden. Zij oordelen doorgaans dat u een te hoog risico vormt in verband met uw ‘BKR verleden’.

Een achterstandscodering
Een achterstandscodering A, A1, A2, A3 of H, ontstaat door een opgelopen betalingsachterstand bij een hypotheek, lening of krediet en heeft in de regel verstrekkende consequenties voor het verkrijgen van een hypotheek. Zolang u een BKR codering achter uw naam heeft staan, kunt u doorgaans gewoonweg geen hypotheek krijgen bij de gemiddelde hypotheek aanbieder.

BKR hypotheek aanbieders die verder kijken
Recentelijk zijn er een aantal hypotheek aanbieders opgestaan die verder gaan bij het verstrekken van een hypotheek voor mensen met een BKR codering. Zij onderscheiden zich door een flexibeler acceptatiebeleid.

Afhankelijk van uw BKR situatie en daaraan gerelateerde ‘risicoprofiel’ (de zwaarte van uw BKR coderingen), kan het zijn dat u een wat hogere rente betaald bij deze spelers. Dit wil niet direct zeggen dat deze ‘BKR hypotheek aanbieders’ uw enige toevlucht zijn. afhankelijk van uw ‘risicoprofiel’ kan het namelijk ook zijn dat een reguliere hypotheek aanbieder u ook wil financieren.

Een hypotheek is hierbij maatwerk en moet volledig aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. U moet in staat zijn uw maandelijkse hypotheeklasten te kunnen dragen om niet later in de financiële problemen te raken. Juist daarom is het van belang dat u zich goed laat voorlichten over de verschillende (BKR) hypotheek aanbieders- en mogelijkheden.

HuisGarant help u de juiste hypotheek aanbieder te vinden
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn van mening dat als u gewoon uw maandelijkse hypotheek kunt betalen, u een hypotheek moet kunnen afsluiten, oversluiten of verhogen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben hiervoor goede ingangen bij zowel reguliere als gespecialiseerde BKR hypotheek aanbieders.

Doordat uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur de voorwaarden en gestelde eisen kent van deze verschillende spelers, kan deze voor u op zoek naar een hypotheek aanbieder die het beste inspeelt op uw specifieke wensen. Afhankelijk van uw situatie kan het dus zijn dat u een normale hypotheek krijgt met een marktconforme hypotheek rente. Via HuisGarant zijn zo reeds vele mensen met een BKR codering aan een gunstige hypotheek financiering geholpen.

BKR hypotheek aanvraag
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zitten door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Vul vrijblijvend het BKR hypotheek aanvraag formulier in. Een hypotheekadviseur bij u in de buurt neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de BKR hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Gespecialiseerde zzp hypotheek aanbieders Bent u als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) op zoek naar...
  2. Gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...
  3. Zelfstandig ondernemer hypotheek aanbieders Bent u zelfstandig ondernemer? Hypotheek aanbieders zijn dan veelal lastig...
  4. Hypotheek aanbieders bij negatieve BKR codering(en) Bent u op zoek naar een hypotheek aanbieder bij een...
  5. Freelancer hypotheek aanbieders Bent u op zoek naar een freelancer hypotheek aanbieder? Dan...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)