bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een BKR hypotheek advies

Krijgt u lastig een hypotheek door een of meer BKR registraties bij Bureau Krediet Registratie in Tiel? Vraag dan vrijblijvend een hypotheek advies aan door het invullen van het BKR hypotheek advies formulier.

Waarschijnlijk bent u er al achter gekomen dat banken en hypotheekadviseurs er niet op zitten te wachten u een uitgebreid BKR hypotheek advies te geven. Wanneer zij namelijk een betalingsachterstand hebben geconstateerd, concluderen ze veelal direct dat het verstrekken van een hypotheek te risicovol is. Zij richten zich bij voorkeur op hypotheek aanvragen van mensen zonder BKR codering(en).

HuisGarant kijkt verder
HuisGarant werkt met Erkende hypotheekadviseurs die verder kijken en al vele mensen hebben geholpen aan een gunstige BKR hypotheek oplossing. Een hypotheekadviseur bij u in de regio neemt ook graag telefonisch contact met u op voor een vrijblijvend BKR hypotheek advies.

In plaats van uw BKR codering(en) als maatstaf te nemen, kijk uw adviseur met u vooruit. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt hierbij een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst.

Een optimaal BKR hypotheek advies
Nederland telt circa 80 reguliere hypotheekverstrekkers. Wanneer uw hypotheek adviseur uw aanvraag in behandeling neemt, dan zal deze uw verzoek indienen bij de acceptatie afdelingen van verschillende reguliere hypotheekverstrekkers. De kans bestaat dat u hierdoor een normale hypotheek krijgt met een marktconforme hypotheekrente.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via gespecialiseerde hypotheekverstrekkers.

Vraag direct een BKR hypotheek advies aan bij een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur bij u in de regio, door het invullen van het hypotheek aanvraagformulier.

Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur neemt dan contact met u op om de BKR hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Uw hypotheekaanvraag wordt vervolgens snel en efficiënt voor u afgehandeld.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Wilt u een BKR advies? Een hypotheek met BKR Bent u op zoek naar een BKR advies? Hypotheek adviseurs...
  2. Wel of geen hypotheek bij negatief BKR advies? De Telegraaf wijdde recentelijk een hele pagina aan de problemen...
  3. ZZP hypotheek advies Bent u als ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) op zoek naar...
  4. DGA hypotheek advies Krijgt u als Directeur Groot Aandeelhouder geen gedegen DGA hypotheek...
  5. Een hypotheek en DGA advies Heeft u als DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) een nieuwe woning...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)