bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een BKR hypotheek adviseur

Krijgt u lastig een hypotheek door een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie in Tiel? Vraag dan vrijblijvend een advies aan via een BKR hypotheek adviseur bij u in de buurt. Als u het hypotheek offerte formulier invult, dan neemt een hypotheekadviseur bij u uit de regio contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Waarschijnlijk bent u er al achter gekomen dat banken en intermediairs er niet op zitten te wachten u een hypotheek aan te bieden…

HuisGarant werkt met BKR hypotheekadviseurs die verder kijken. Als u het hypotheek aanvraagformulier invult neemt een BKR hypotheek adviseur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

In plaats van uw financiële of BKR verleden als maatstaf te nemen, kijk uw hypotheekadviseur met u vooruit. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst.

Hoe gaat uw hypotheekadviseur te werk?
Nederland telt circa 70 reguliere hypotheekverstrekkers. Elke door HuisGarant geselecteerde BKR hypotheek adviseur onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een normale hypotheek krijgt.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan bekijkt uw BKR hypotheek adviseur de mogelijkheden via gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. Deze aanpak is uniek.

Via HuisGarant krijgt u altijd een BKR hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente en gunstigste voorwaarden.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek BKR adviseur Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...
  2. Zoekt u een BKR adviseur? Hypotheek adviseurs Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  3. Zelfstandig ondernemer hypotheek adviseur Bent u zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er of heeft u een...
  4. Hypotheek adviseur voor zelfstandige ondernemers Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor zelfstandige...
  5. Een zelfstandig hypotheek adviseur Wanneer u als zelfstandig ondernemer op zoek bent naar een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)