bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

BKR hypotheek afsluiten

Wilt u ondanks een of meerdere BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie in Tiel een BKR hypotheek afsluiten voor een nieuwe woning? Het verkrijgen van een hypotheek is met een BKR codering veelal erg lastig via de gemiddelde bank of hypotheek adviseur. En als het al mogelijk is moet u hier doorgaans een hoge hypotheek rente betalen…

Een BKR hypotheek afsluiten via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten BKR hypotheek adviseurs vinden dat door het te streng handhaven van de BKR beoordelingscriteria, mensen met een BKR codering veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat betalingen niet zijn overgemaakt omdat u onverhoopt in moeilijke omstandigheden bent geraakt, rekeningen na een verhuizing naar het oude adres zijn gestuurd, of omdat u het gewoon niet eens was met de vordering.

Wanneer u een concrete BKR hypotheek afsluit mogelijkheid zoekt, vraagt dan vrijblijvend een hypotheek advies of offerte aan door het invullen van het aanvraagformulier op deze website. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de hypotheek met BKR mogelijkheden met u door te nemen.

Uw BKR hypotheek adviseur en de laagst mogelijke hypotheek rente
Door de kennis en ervaring van uw BKR hypotheek adviseur heeft deze niet alleen begrip voor uw BKR situatie, maar kan deze u ook verder helpen bij uw BKR hypotheek aanvraag. Uw hypotheek adviseur vergelijkt hierbij op basis van uw wensen vrijblijvend het hypotheek aanbod van verschillende geldverstrekkers, waaronder gespecialiseerde BKR hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de gunstigste voorwaarden, maandlasten en hypotheekrente. Via HuisGarant zijn op deze wijze reeds vele mensen met een BKR codering aan een aantrekkelijke hypotheek geholpen.

Wilt u een (BKR) hypotheek afsluiten? Vul dan vrijblijvend het BKR hypotheek aanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur neemt dan vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. ZZP hypotheek afsluiten U bent ZZP-er en heeft een leuk huis op het...
  2. Een freelancer hypotheek afsluiten Wilt u als freelancer een Freelancer hypotheek afsluiten, maar loopt...
  3. Een hypotheek afsluiten als ondernemer Wilt u een hypotheek afsluiten als ondernemer vanwege een huis...
  4. Een freelancer hypotheek afsluiten Wilt u als freelancer een hypotheek afsluiten voor een nieuwe...
  5. Een hypotheek afsluiten als freelancer Wilt u een hypotheek afsluiten als freelancer vanwege de financiering...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)