bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

BKR hypotheek offerte aanvraag via een BKR hypotheek adviseur

Krijgt u geen hypotheek voor een eigen huis door een of meerdere BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie in Tiel?

Vraag dan een BKR hypotheek offerte aan. Een hypotheek adviseur neemt indien gewenst contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Waarschijnlijk bent u er al achter gekomen dat banken, financieel adviseurs en intermediairs er niet op zitten te wachten u een hypotheek aan te bieden… Zij wijzen uw hypotheek aanvraag af, omdat ze bang zijn dat u niet aan uw betalingsverplichtingen kan voldoen.

HuisGarant werkt met hypotheek adviseurs die verder kijken. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs bieden maatwerk oplossingen voor praktisch iedereen die door omstandigheden een of meer betalingsachterstanden heeft opgelopen en hierdoor een BKR-registratie heeft.


Hoe gaat uw adviseur te werk?

Nederland telt circa 70 reguliere geldverstrekkers. De door HuisGarant geselecteerde BKR hypotheek adviseur onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een normale hypotheek krijgt.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via alternatieve geldverstrekkers. Deze aanpak is uniek.


Wat is een BKR-registratie?

In Nederland zijn er ongeveer 600.000 huishoudens met een of meer BKR A-coderingen. Een A-codering is een Registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel van alle Nederlanders die de afgelopen vijf jaar te kampen hebben gehad met betalingsproblemen of deze nog steeds hebben. U loopt een A-codering bijvoorbeeld op door een creditcard, rood staan op uw lopende rekening, een consumptieve leningen en zelfs via enkele mobiele telefoon abonnementen. De kans is dus aannemelijk, dat u staat geregistreerd bij het BKR.

Indien u een hypotheek aangevraagd zal een bank altijd naar uw kredietverleden informeren bij het BKR in Tiel. Een reguliere bank ziet iemand met een A-codering over het algemeen als wanbetaler en weigert u daarom een hypotheek te verstrekken. Veel onafhankelijke tussenpersonen besteden net zo weinig tijd aan uw verhaal.

Desondanks kunnen de bij HuisGarant aangesloten Erkende hypotheek adviseurs toch vaak een passende hypotheek voor u regelen.


Welke BKR coderingen zijn er?

RK = Doorlopend krediet (rekening courant)
AK = Aflopend Krediet
VK = Verzendhuiskrediet
HY = Hypotheek achterstand
SR = Schuldregeling
RO = Overige obligo’s
TC = Telecommunicatievoorziening


Bijzonderheidscode’s bij het BKR:

A = Er is een achterstand opgetreden,
H = De achterstand is ingelopen maar het krediet blijft doorlopen,
1 = Er is een aflossings-/schuldregeling getroffen nadat de achterstand is ontstaan,
2 = De (restant) vordering is opeisbaar gesteld,
3 = Er is een bedrag van 250 euro of meer afgeboekt,
4 = De kredietnemer blijkt/bleek onbereikbaar.

Vul het hypotheek offerte formulier in. Een hypotheek adviseur in uw regio neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Online BKR hypotheek offerte aanvraag Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  2. De invloed van uw BKR score op uw hypotheek aanvraag Wat is de invloed van uw BKR score op uw...
  3. Een ondernemer hypotheek offerte aanvraag Heeft u als ondernemer een woning of bedrijfspand op het...
  4. Hypotheek BKR adviseur Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...
  5. Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)