bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een BKR hypotheek oplossing

Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie in Tiel? En bent u op zoek naar een BKR hypotheek oplossing? Waarschijnlijk bent u er dan al achter gekomen dat banken en intermediairs er niet op zitten te wachten u een hypotheek aan te bieden…

HuisGarant kijkt verder bij het beoordelen van uw aanvraag. Vraag vrijblijvend een hypotheek offerte aan door het invullen van het BKR hypotheek oplossing formulier. Een gespecialiseerde hypotheekadviseur neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

HuisGarant werkt met Erkende hypotheekadviseurs die u graag verder helpen. In plaats van uw BKR codering(en) als maatstaf te nemen, kijk uw hypotheekadviseur met u vooruit naar een passende BKR hypotheek oplossing. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt hierbij een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst.

Hoe gaat uw hypotheekadviseur te werk?
Nederland telt circa 70 reguliere geldverstrekkers. De door HuisGarant geselecteerde hypotheekadviseurs onderzoeken altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een normale hypotheek krijgt.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan zoekt uw hypotheekadviseur een BKR hypotheek oplossing via gespecialiseerde geldverstrekkers. Deze aanpak is uniek.

Als u vrijblijvend het hypotheek offerte formulier invult, dan neemt een hypotheekadviseur contact met u op om de verschillende BKR hypotheek oplossingen met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. BKR oplossing hypotheek Zoekt u een BKR oplossing? Hypotheek adviseurs bij HuisGarant hebben...
  2. Een BKR code hypotheek oplossing Zoekt u ondanks een of meerdere BKR coderingen een hypotheek?...
  3. Hypotheek met BKR oplossing Bent u op zoek naar een ‘hypotheek met BKR oplossing‘?...
  4. Een hypotheek BKR oplossing via HuisGarant Bent u op zoek naar een gunstige hypotheek BKR oplossing?...
  5. Een hypotheek BKR oplossing in het verschiet U kent ongetwijfeld het zinnetje “Toetsing en registratie bij BKR...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)