bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hulp bij veel voorkomend probleem: BKR hypotheken

Zoekt u een specialist in BKR hypotheken? De gemiddelde hypotheekrente beweegt zich nog steeds op een aantrekkelijk niveau. Reden waarom veel mensen graag een eigen huis zouden kopen, in plaats van elke maand weer een hoge huur te betalen. Wie een BKR notering heeft, stuit dan echter dikwijls op bezwaren. Grote reguliere geldverstrekkers, zoals banken, hebben bedenkingen tegen mensen met een “BKR verleden” en wijzen hun aanvraag veelal af. Verkeert ook u in die situatie, dan kunt u via HuisGarant in contact komen met een gespecialiseerd hypotheekadviseur die voor u op zoek gaat naar een oplossing voor het BKR hypotheken probleem.

Vrijblijvend advies
Wilt u zo snel mogelijk weten of ook u voor een dergelijke oplossing in aanmerking zou komen? Vul dan direct het BKR hypotheken aanvraag formulier in en uw gegevens worden bekeken door één van de bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheekadviseurs. Die neemt vervolgens contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom uw bij HuisGarant aangesloten adviseur vaak slaagt waar velen eerst “nee” hebben gekregen:

HuisGarant kijkt naar uw toekomst
BKR hypotheken worden minder makkelijk afgesloten als wanneer sprake is van een situatie zonder BKR registratie in Tiel. Dit is voor de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs geen reden om u links te laten liggen. Door uw persoonlijke situatie genuanceerd te beoordelen en door vooral naar uw toekomstige mogelijkheden te kijken, kan uw adviseur bij een positieve beoordeling voor u bemiddelen bij een aantal financiële instellingen.

De beoordeling van uw situatie
Bij de beoordeling van uw situatie wordt naar een aantal aspecten gekeken. Om te beginnen speelt de zwaarte van uw BKR codering een rol. Zo wegen problemen met de aflossing van een financiering vanzelfsprekend zwaarder dan bijvoorbeeld een niet betaald telefoonabonnement. Maar van doorslaggevende betekenis zijn doorgaans uw tegenwoordige inkomenssituatie en uw toekomstperspectief. Staat u er wat dat betreft goed voor, dan is de kans groot dat uw bij HuisGarant aangesloten adviseur een hypotheek met BKR oplossing voor u kan realiseren.

Gespecialiseerde adviseurs voor aanvraag van BKR hypotheken
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs hebben zich gespecialiseerd in de specifieke problematiek van BKR hypotheken en kunnen uw situatie beter beoordelen dan wie ook. Bij geldverstrekkers hebben zij een goede naam en hun advies weegt zwaar bij het al dan niet accepteren van uw aanvraag. Uw belang staat bij hun overigens altijd voorop. Uw draagkracht moet in evenwicht zijn met de maandelijkse hypotheeklasten en die niet te boven gaan. Anders zou u opnieuw in de problemen kunnen komen, en daar is niemand mee gebaat.

Wilt u meer weten over het afsluiten van een hypotheek via HuisGarant? Maak dan gebruik van het BKR hypotheken aanvraag formulier en wij bekijken graag - en geheel vrijblijvend - wat wij voor u kunnen doen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. BKR hypotheken: wat u moet weten Zoekt u informatie over BKR hypotheken? De meeste mensen denken...
  2. Positieve berichten over hypotheken met BKR Hypotheken en BKR coderingen kunnen een lastige combinatie zijn. De...
  3. BKR probleem hypotheek Heeft u een BKR probleem? Hypotheek adviseurs bij HuisGarant hebben...
  4. Hypotheken voor ondernemers Het is opvallend hoeveel ondernemers de website van HuisGarant weten...
  5. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)