bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

BKR notering hypotheek

Heeft u een of meer BKR notering(en) en toch een hypotheek nodig? Maar uw bank of intermediair verleent u geen medewerking in verband met deze BKR notering? Hypotheek adviseurs bij HuisGarant hebben zich gespecialiseerd op de advisering van hypotheken aan mensen met een BKR registratie in Tiel.

Vraag vrijblijvend een BKR notering hypotheek oplossing aan door het invullen van het hypotheek offerte formulier.

Banken en intermediairs zitten er doorgaans niet op te wachten u een BKR notering hypotheek oplossing aan te bieden… Zij wijzen uw aanvraag af omdat ze bang zijn dat u niet aan uw betalingsverplichtingen kan voldoen…

HuisGarant werkt met Erkende hypotheekadviseurs die verder kijken. Vul direct het hypotheek offerte formulier in. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden van een hypotheek met BKR notering met u door te nemen.

In plaats van uw financiële verleden als maatstaf te nemen, kijk uw adviseur met u vooruit. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst. Op deze wijze wordt de best passende hypotheek voor u gezocht.

Hoe gaat uw adviseur te werk?
Nederland telt circa 70 reguliere geldverstrekkers. De door HuisGarant geselecteerde hypotheekadviseur onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een normale hypotheek krijgt.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan bekijkt uw hypotheekadviseur de mogelijkheden via gespecialiseerde geldverstrekkers. Deze aanpak is uniek.

Vul voor een ‘BKR notering hypotheek oplossing’ vrijblijvend het hypotheek aanvraagformulier in. Een BKR hypotheek adviseur neemt vervolgens contact met u op.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek met BKR notering Bent u op zoek naar een hypotheek met BKR notering?...
  2. Hypotheek ondanks BKR notering Wilt u een hypotheek ondanks BKR notering afsluiten? Ofwel wilt...
  3. Hypotheek BKR a2 Wilt u een nieuw huis kopen maar heeft u een...
  4. Een hypotheek BKR oplossing in het verschiet U kent ongetwijfeld het zinnetje “Toetsing en registratie bij BKR...
  5. Huis kopen met BKR is niet onmogelijk Honderdduizenden Nederlanders worstelen met een BKR notering en velen van...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)