bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

BKR registratie hypotheek

Heeft u een BKR registratie en toch een hypotheek nodig? Maar uw bank of intermediair verleent u geen medewerking in verband met deze BKR registratie? Hypotheek adviseurs bij HuisGarant hebben zich gespecialiseerd op de advisering van hypotheken aan mensen met een BKR registratie in Tiel. Ga daarom voor een BKR registratie hypotheek oplossing naar HuisGarant.

Vraag hiervoor vrijblijvend een hypotheek offerte aan.

Banken en intermediairs zitten er doorgaans niet op te wachten u een BKR registratie hypotheek oplossing aan te bieden. Zij wijzen uw aanvraag af omdat ze bang zijn dat u niet aan uw betalingsverplichtingen kan voldoen…

HuisGarant werkt met Erkende hypotheekadviseurs die verder kijken. Vul direct het hypotheek offerte formulier in. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden van een hypotheek met BKR registratie met u door te nemen.

In plaats van uw financiële verleden als maatstaf te nemen, kijk uw adviseur met u vooruit. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst. Op deze wijze wordt de best passende hypotheek voor u gezocht.

Hoe gaat uw adviseur te werk?
Nederland telt circa 70 reguliere geldverstrekkers. De door HuisGarant geselecteerde hypotheekadviseur onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden via het reguliere kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een normale hypotheek krijgt.

En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere kanaal? Dan bekijkt uw hypotheekadviseur de mogelijkheden via in BKR registratie hypotheek gespecialiseerde geldverstrekkers. Deze aanpak is uniek.

Ga voor een BKR registratie hypotheek oplossing naar HuisGarant. Vraag hiervoor vrijblijvend een hypotheek offerte aan. Een BKR hypotheek adviseur neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek met BKR registratie Uw bank of hypotheek adviseur verleent u veelal onterecht geen...
  2. Bureau Krediet Registratie en een hypotheek Zoekt u ondanks een of meerdere BKR coderingen bij Bureau...
  3. HuisGarant helpt bij hypotheek met BKR registratie Het verkrijgen van een hypotheek met BKR registratie is over...
  4. Hypotheek probleem door BKR registratie Bent u op zoek naar een concrete hypotheek oplossing vanwege...
  5. Hypotheek nodig met een BKR registratie in Tiel? Heeft u een hypotheek nodig? Maar wil de bank of...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)