bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek BKR oplossing via HuisGarant

Bent u op zoek naar een gunstige hypotheek BKR oplossing? Wanneer u een BKR registratie achter uw naam heeft staan, dan is de kans groot dat u bij de bank of via uw hypotheekadviseur geen hypotheek meer krijgt. Of uw hypotheekrente is aanzienlijk hoger dan dat u had gedacht.

HuisGarant, specialist in hypotheek BKR oplossingen
HuisGarant is gespecialiseerd in BKR hypotheek oplossingen. HuisGarant kijkt hierbij verder dan de gemiddelde hypotheekadviseur. Vraag vrijblijvend een hypotheek BKR advies of offerte aan. Dan neemt een BKR hypotheekadviseur bij u in de regio telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Of lees eerst verder over uw hypotheek BKR mogelijkheden:

Hypotheek aanvraag & Bureau Krediet Registratie
De doelstelling van het Bureau Krediet Registratie is enerzijds om personen te weerhouden om te veel financiële verplichtingen aan te gaan en anderzijds om geldverstrekkers te beschermen tegen personen die hun financiële verplichtingen niet nakomen. Geldverstrekkers, hypotheek adviseurs en intermediairs gaan altijd via het Bureau Krediet Registratie na of u een of meerdere BKR coderingen heeft. Als zij een BKR codering achter uw naam of de naam van uw partner zien staan, concluderen ze veelal direct dat uw hypotheek met BKR aanvraag te risicovol is.

Veelal ten onrechte een hypotheek BKR probleem
Deze snelle veroordeling is in veel gevallen onterecht. Veel mensen kunnen namelijk eenvoudig hun maandelijkse hypotheeklasten betalen, ondanks hun BKR codering(en). Zij zouden daarom gewoon in aanmerking moeten komen voor een hypotheek.

Een hypotheek BKR oplossing via HuisGarant
HuisGarant heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken aan personen met een BKR codering bij Bureau Krediet Registratie in Tiel. HuisGarant werkt hiervoor met gespecialiseerde hypotheekadviseurs. Alle adviseurs hebben hierbij buitengewone BKR en hypotheek kennis en gaan altijd voor een passende hypotheek oplossing, met de laagst mogelijke hypotheek rente.

Heeft u een of meerdere BKR coderingen en wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een hypotheek BKR adviesgesprek aan, door het invullen van het aanvraagformulier. Dan neemt een Erkend hypotheekadviseur vervolgens telefonisch contact met u op om de BKR hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek met BKR oplossing Bent u op zoek naar een ‘hypotheek met BKR oplossing‘?...
  2. HuisGarant helpt bij hypotheek met BKR registratie Het verkrijgen van een hypotheek met BKR registratie is over...
  3. Een hypotheek / BKR oplossing Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  4. Een BKR hypotheek oplossing Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...
  5. Bureau Krediet Registratie en een hypotheek Zoekt u ondanks een of meerdere BKR coderingen bij Bureau...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)