bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

BKR hypotheken: wat u moet weten

Zoekt u informatie over BKR hypotheken? De meeste mensen denken dat zij met een negatieve BKR notering niet in aanmerking komen voor een hypotheek. Toch zijn er financieringsmaatschappijen op de markt die zogenaamde BKR hypotheken aanbieden. Deze hypotheekverstrekkers hebben zich gespecialiseerd in gecompliceerde BKR situaties en hebben daarvoor een aantal uitgekiende hypotheekvormen ontwikkeld. Het contact dat zij met hun cliënten onderhouden is uitgesproken persoonlijk en intensief. Daardoor wordt voorkomen dat iemand opnieuw in de financiële problemen geraakt. U zit daar niet op te wachten. En de geldverstrekker evenmin.

BKR hypotheken: uw adviseur vertelt u hier méér over
Weet u van uzelf of u in Tiel negatief staat genoteerd? Bijvoorbeeld omdat u elders al eens eerder tevergeefs een hypotheek heeft aangevraagd? Dan zult u zeker méér willen weten over deze speciale BKR hypotheken. In dat geval bent u bij een bij HuisGarant aangesloten adviseur die in hypotheek met BKR gespecialiseerd is aan het juiste adres. U kunt hiervoor zonder enige verplichting het BKR hypotheken aanvraagformulier op deze website invullen. Aan de hand van uw eerste gegevens worden uw mogelijkheden door een deskundige adviseur beoordeeld en neemt deze daarover telefonisch contact met u op.

Vraag inzage in uw eigen BKR gegevens
Voor BKR hypotheken is het belangrijk dat u weet of en hóe u bij het BKR staat genoteerd. Er is een gemakkelijke manier om daar achter te komen, gratis en anoniem. Bij iedere Postbank vestiging kunt u zo’n aanvraag indienen en het BKR stuurt een uittreksel naar het door u opgegeven adres. U hoeft dit dus absoluut niet bij uw eigen bank te doen. Aan de hand van het BKR uittreksel kan een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur zien hoe licht of zwaar uw codering is. Dit kan verschil uitmaken voor het maximaal verkrijgbare hypotheekbedrag.

Voor speciale BKR hypotheken telt uw toekomst
We zeiden al dat de benadering van gespecialiseerde BKR hypotheekverstrekkers zeer persoonlijk is. Dat blijkt ook op het moment dat een deskundige adviseur uw situatie beoordeelt. Natuurlijk wil die weten hoe en waarom de BKR codering is ontstaan. Soms is dat geheel buiten eigen schuld om. Door een ex-partner bijvoorbeeld. Of door (tijdelijke) zakelijke tegenwind.

Belangrijker is echter hoe u er nu en in de nabije toekomst voor staat. Heeft u regelmatige inkomsten, ziet de toekomst er positief uit, en zijn er geen nieuwe schulden gemaakt? Dan is de kans op een coulante benadering van uw hypotheekaanvraag al bijzonder groot. Wanneer de gespecialiseerde hypotheek adviseur alle door u verstrekte informatie positief beoordeelt, dan zal deze zich sterk maken om uw aanvraag tegen de best haalbare condities geaccepteerd te krijgen.

Heeft u een BKR notering en wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden van een bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde adviseur, maak dan gebruik van het BKR hypotheken aanvraag formulier en u weet op korte termijn méér.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Positieve berichten over hypotheken met BKR Hypotheken en BKR coderingen kunnen een lastige combinatie zijn. De...
  2. Hulp bij veel voorkomend probleem: BKR hypotheken Zoekt u een specialist in BKR hypotheken? De gemiddelde hypotheekrente...
  3. Hypotheken voor ondernemers Het is opvallend hoeveel ondernemers de website van HuisGarant weten...
  4. Hypotheken voor freelancer ondernemers Zoekt u een specialist in hypotheken voor freelancers? Freelancers hebben...
  5. Hypotheek adviseur ondernemer hypotheken Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur als ondernemer?...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)