bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Bureau Krediet Registratie en een hypotheek

Zoekt u ondanks een of meerdere BKR coderingen bij Bureau Krediet Registratie een hypotheek? De gemiddelde bank en verzekeringsmaatschappij is doorgaans niet bereid u een hypotheek te bieden, wanneer u staat geregistreerd bij stichting Bureau Krediet Registratie in Tiel. Zij oordelen veelal direct dat uw situatie een te hoog risico vormt…

HuisGarant kijkt verder
HuisGarant gaat verder bij uw hypotheek aanvraag. Vul daarom vrijblijvend het Bureau Krediet Registratie hypotheek aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt vervolgens contact met u op om de BKR hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Wanneer u via HuisGarant wel een hypotheek krijgen
HuisGarant is van mening dat een codering bij Bureau Krediet Registratie een hypotheek financiering niet altijd in de weg hoeft te staan, wanneer u uw maandelijkse hypotheeklasten gewoon kunt betalen.

Een BKR codering is hiernaast ook niet altijd bewust opgelopen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat betalingen niet zijn overgemaakt omdat, gedurende een scheiding, niet duidelijk was wie hiervoor verantwoordelijk was, dat rekeningen na een verhuizing naar het oude adres zijn gestuurd of omdat u het gewoonweg niet eens was met de vordering.

Uw Bureau Krediet Registratie hypotheek oplossing via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs werken met zowel reguliere- als met gespecialiseerde BKR hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid. HuisGarant inventariseert hierbij geheel vrijblijvend de hypotheek mogelijkheden via meerdere hypotheekverstrekkers.

Eerste hypotheek inventarisatie via reguliere hypotheekverstrekkers
Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur houdt altijd eerst een hypotheek inventarisatie via reguliere hypotheekverstrekkers. Afhankelijk van uw situatie kan het dus zijn dat u via HuisGarant een reguliere hypotheek krijgt met een marktconforme hypotheek rente.

Doordat uw gespecialiseerde Bureau Krediet Registratie hypotheek adviseur de voorwaarden en gestelde eisen van de verschillende hypotheekverstrekkers kent, kan deze voor u op zoek naar een hypotheekverstrekker die het beste inspeelt op uw situatie. Via HuisGarant zijn zo reeds vele mensen met een registratie bij Bureau Krediet Registratie aan een gunstige hypotheek financiering geholpen.

Bij een zware BKR codering kan het zijn dat reguliere hypotheekverstrekkers niet willen overgaan tot financiering. Uw adviseur zal u hier dan spoedig over informeren en de alternatieven met u doornemen. Er is dan meestal nog een mogelijkheid om een hypotheek te krijgen via een gespecialiseerde hypotheekverstrekker. Doorgaans moet hier wel een wat hogere hypotheek rente worden betaald gedurende een bepaalde periode; in veel gevallen voor 3 jaar. Waarna de registratie bij Bureau Krediet Registratie is verdwenen, kan weer worden overgestapt op een reguliere hypotheek.

Hypotheek aanvraag
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zitten door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Vul vrijblijvend het Bureau Krediet Registratie hypotheek aanvraagformulier in. Een van onze hypotheek adviseurs neemt dan telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert...
  2. Hypotheek met BKR registratie Uw bank of hypotheek adviseur verleent u veelal onterecht geen...
  3. Hypotheek nodig met een BKR registratie in Tiel? Heeft u een hypotheek nodig? Maar wil de bank of...
  4. Hypotheek probleem door BKR registratie Bent u op zoek naar een concrete hypotheek oplossing vanwege...
  5. BKR registratie hypotheek Heeft u een BKR registratie en toch een hypotheek nodig?...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)