bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders

Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een DGA hypotheek aanbieder voor de financiering van een woning of bedrijfspand? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. De bij HuisGarant aangesloten DGA hypotheekadviseurs zitten door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in DGA hypotheek vraagstukken. Onze Erkende hypotheekadviseurs werken hiernaast met circa 80 geldverstrekkers, waaronder gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders met een flexibel acceptatiebeleid.

Vul vrijblijvend het DGA hypotheek aanvraagformulier in. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Een hypotheek is maatwerk en moet volledig aansluiten bij uw persoonlijke wensen en zakelijke omstandigheden. Juist daarom is het van belang dat u zich vrijblijvend door een gespecialiseerde DGA hypotheekadviseur laat informeren over de verschillende aanbieders en mogelijkheden.

Uw DGA hypotheekadviseur via HuisGarant
De gemiddelde hypotheekadviseur oordeelt veelal te snel dat u als DGA een te hoog risico profiel heeft voor een hypothecaire financiering. Maar vaak ontbreekt het aan gespecialiseerde DGA hypotheek kennis en heeft de gemiddelde hypotheekadviseur hiernaast geen toegang tot gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders.

HuisGarant is als een van de weinige hypotheek organisaties in Nederland gespecialiseerd in DGA hypotheek oplossingen. Uw HuisGarant hypotheekadviseur begrijpt uw DGA situatie en kan uw winst en verlies prognoses voor de aankomende jaren door kennis en ervaring uitstekend beoordelen. Hiernaast heeft elke HuisGarant hypotheekadviseur ingangen bij de verschillende gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders.

Als Directeur Groot Aandeelhouder kunt u bij HuisGarant terecht voor het afsluiten van uw huidige hypotheek, een nieuwe hypotheek voor een woning of bedrijfspand, het oversluiten van een tweede hypotheek of voor het verbouwen van uw huis. Vul direct het DGA hypotheek formulier in. Een hypotheekadviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de DGA hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Gespecialiseerde zzp hypotheek aanbieders Bent u als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) op zoek naar...
  2. Gespecialiseerde BKR hypotheek aanbieders Heeft u een codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)?...
  3. Zelfstandig ondernemer hypotheek aanbieders Bent u zelfstandig ondernemer? Hypotheek aanbieders zijn dan veelal lastig...
  4. Freelancer hypotheek aanbieders Bent u op zoek naar een freelancer hypotheek aanbieder? Dan...
  5. Hypotheek aanbieders bij negatieve BKR codering(en) Bent u op zoek naar een hypotheek aanbieder bij een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)