bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een DGA hypotheek aanvraag

Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) een bedrijfsruimte of woning op het oog, maar is het lastig uw DGA hypotheek aanvraag in te dienen via uw (lokale) bank, intermediair of financieel adviseur? De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs vinden dat door het te streng handhaven van de ondernemers criteria bij hypotheekverstrekkers, hypotheek aanvragen hier veelal ten onrechte worden geweigerd…

Een DGA hypotheek advies of offerte
Vul vrijblijvend het DGA hypotheek aanvraag formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Een DGA hypotheek aanvraag via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseurs zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een passende DGA hypotheek oplossing. Doordat uw hypotheekadviseur een hoge mate van ondernemers specialisme heeft opgebouwd kan deze uw ondernemers situatie uitstekend beoordelen.

Zij zijn volledig thuis in de mogelijkheden en de eisen die door de verschillende hypotheekverstrekkers in Nederland worden gesteld. Uw DGA hypotheek aanvraag wordt hierbij op de juiste wijze ingediend, zodat u de hoogste kans van slagen heeft met de laagst mogelijke maandlasten en hypotheekrente.

Hypotheek aanvraag formulier
Vul vrijblijvend het DGA hypotheek aanvraag formulier in. Een ondernemer hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Bent u tevreden over de geboden condities, zoals uw hypotheek rente en maandelijkse hypotheek lasten? Dan maakt u een vervolg afspraak om uw DGA hypotheek aanvraag verder te concretiseren.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een BKR hypotheek aanvraag Heeft u een of meer BKR coderingen en wilt u...
  2. Een freelancer hypotheek aanvraag Heeft u als freelancer een huis of bedrijfspand op het...
  3. Hypotheek voor ondernemers aanvraag Het afsluiten van een hypotheek voor ondernemers is een verhaal...
  4. Een ondernemer hypotheek offerte aanvraag Heeft u als ondernemer een woning of bedrijfspand op het...
  5. De invloed van uw BKR score op uw hypotheek aanvraag Wat is de invloed van uw BKR score op uw...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)