bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

DGA hypotheek afsluit mogelijkheden

Wilt u als Directeur Grootaandeelhouder een DGA hypotheek afsluiten, oversluiten of verhogen? Dan heeft u waarschijnlijk reeds ondervonden dat dit niet mogelijk is via uw bank of hypotheekadviseur. Uw inkomen biedt zogenaamd minder zekerheden t.o.v. een baan in loondienst. Daar waar werknemers bij u in vaste dienst direct terecht kunnen voor een hypotheek aanvraag, wordt uw aanvraag afgewezen.

Een DGA hypotheek afsluiten is veelal lastig, gezien het bij de bank of gemiddelde hypotheekadviseur ontbreekt aan fundamentele ondernemerskennis. Veel hypotheek adviseurs beginnen gewoonweg niet aan het in kaart brengen van de mogelijkheden, omdat zij zich bij voorkeur concentreren op de relatief makkelijke hypotheek advisering. Een variabel inkomen of onvoldoende (positieve) jaarcijfers wordt opgevoerd als reden om uw aanvraag af te wijzen…

DGA hypotheek mogelijkheid
HuisGarant is als een van de weinige hypotheekaanbieders in Nederland gespecialiseerd in DGA hypotheek oplossingen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden dat door het te streng handhaven van bovengenoemde criteria DGA’s veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen; ondernemers die uitstekend in staat zijn hun maandelijkse hypotheeklasten te betalen.

DGA hypotheek beoordeling
Door veel ondernemerskennis en ervaring begrijpt uw HuisGarant hypotheekadviseur uw DGA ondernemerssituatie. Hiernaast heeft elke HuisGarant hypotheekadviseur ingangen bij zowel reguliere als gespecialiseerde geldverstrekkers. Uw hypotheekadviseur kan uw winst en verlies prognoses uitstekend beoordelen en is volledig thuis is in de mogelijkheden en de eisen die door geldverstrekkers worden gesteld. Uw adviseur weet uw aanvraag op de juiste wijze in te dienen, zodat u de hoogste kans van slagen heeft met de laagst mogelijke hypotheekrente.

Als DGA kunt u bij HuisGarant terecht voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek, het oversluiten van uw huidige hypotheek en voor een tweede hypotheek voor het verbouwen van uw woning of bedrijfspand.

DGA hypotheek afsluiten
Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in om een DGA hypotheek af te sluiten. Een hypotheekadviseur gespecialiseerd in hypotheek en DGA ondernemersvraagstukken neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Ruimere hypotheek mogelijkheden voor DGA ondernemers Ook uit de jongste kabinetsplannen blijkt weer dat de overheid...
  2. Meer mogelijkheden bij een hypotheek ZZP adviseur Wie als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel) graag een hypotheek wil...
  3. De mogelijkheden van een ondernemer hypotheek offerte Ondervindt u als ondernemer hinder bij uw zoektocht naar een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)