bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

DGA hypotheek offerte

Bent u op zoek naar een scherpe DGA hypotheek offerte?

Voor een werknemer in vaste loondienst is het doorgaans geen enkel probleem om een financiering voor een woning rond te krijgen. Bent u Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) in loondienst van uw eigen BV, dan ligt het verkrijgen van een DGA hypotheek offerte in de praktijk een stuk genuanceerder.

Als directeur grootaandeelhouder kunt u lastig een DGA hypotheek offerte krijgen vanwege het, in de ogen van de geldverstrekker, zogenaamde ‘ondernemers risico’. U moet om dit ‘ondernemersrisico’ in te dekken bijvoorbeeld minimaal 3 jaarcijfers overleggen. Wanneer u deze 3 jaarcijfers niet kunt overleggen, krijgt u geen hypotheek, ongeacht uw positieve prognoses voor de toekomst van uw BV. En verandert er iets in uw bedrijfssituatie, zoals bijvoorbeeld een forse investering, expansie of verhuizing, dan zal een bank veelal opnieuw een wachttijd aannemen van 3 jaar.

Al met al beginnen veel hypotheekadviseurs gewoonweg niet aan het onderzoeken van de mogelijkheden omdat zij zich liever concentreren op de relatief makkelijke hypotheek advisering van reguliere klanten.

Een DGA hypotheek offerte aanvraag via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van DGA’s bij het verkrijgen van een hypotheek financiering. Door middel van de kennis en ondernemers ervaring van uw hypotheekadviseur is deze in staat om uw hypotheek aanvraag snel voor u af te handelen. Op basis van uw prognoses / een analyse van de hoogte en de verwachte continuïteit van uw inkomen uit onderneming kan uw HuisGarant hypotheek adviseur u zodoende waarschijnlijk wel aan een hypotheek helpen.

Vraag vrijblijvend een DGA hypotheek offerte of advies aan.

Een hypotheek financiering realiseren via uw eigen BV?
Naast de mogelijkheid om een hypotheek te verkrijgen via een HuisGarant hypotheek adviseur is er is misschien zelfs een mogelijkheid waarbij u als Directeur Groot Aandeelhouder een hypotheek financiering realiseert via uw eigen BV.

Wanneer het vermogen aan u wordt geleend via de BV, blijft op de passiva zijde van de balans van de stamrecht BV de stamrecht plicht in stand. Op de activa zijde van de balans staat een vordering van de BV op u als Directeur Groot Aandeelhouder. Hierbij heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder de plicht om de lening aan de BV af te lossen. Laat u ook over deze mogelijkheid adviseren door een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur.

Een DGA hypotheek adviseur bij u in de regio
HuisGarant DGA hypotheek adviseurs zijn in heel Nederland actief, dus ook in uw regio. De HuisGarant hypotheek adviseurs zitten o.a. in Maastricht, Eindhoven, Breda, Middelburg, Tilburg, Arnhem, Wageningen, Enschede, Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Amersfoort, Almere, Utrecht, Zeist, Bunnik, Houten, Doorn, Woerden, Wijk bij Duurstede, Vianen, Rhenen, Den Bosch, Rotterdam, Gouda, Den haag, Voorburg, Rijswijk, Delft, Leiden, Zoetermeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Hoorn, Purmerend, Alkmaar, Haarlem en Zandvoort.

De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben reeds vele DGA’s voorzien van een scherpe DGA hypotheek oplossing. Vraag direct een DGA hypotheek offerte aan om uw mogelijkheden in kaart te brengen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor DGA Hoewel Directeur Groot Aandeelhouders (DGA) in de meeste gevallen in...
  2. Een hypotheek voor Directeur Groot Aandeelhouders Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder een hypotheek nodig? Voor...
  3. Gespecialiseerde DGA hypotheekverstrekkers Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) op zoek naar...
  4. Gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...
  5. Een gespecialiseerde DGA hypotheek adviseur Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)