bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

DGA hypotheek online berekenen

Bent u Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) van uw eigen BV? Dan is tijd letterlijk geld en de dag heeft ook voor u maar 24 uur… Stel, u heeft op dit moment een ander huis of (bedrijfs)pand op het oog, of een combinatie van bedrijf en privé. Alvorens u zich in tijdrovende gesprekken stort met verschillende banken en hypotheekverstrekkers, zou u graag globaal willen weten hoeveel hypotheekruimte u eventueel hebt:

Dat kan! U kunt uw DGA hypotheek online berekenen, door het invulformulier op deze website in te vullen. U ontvangt dan een indicatief hypotheekbedrag dat u kunt krijgen. Indien gewenst neemt een gespecialiseerde hypotheekadviseur vervolgens contact met u op om in een persoonlijk gesprek dieper met u op de mogelijkheden in te gaan.

DGA hypotheek online berekenen
Aan de hand van de inkomsten die u invult op het DGA hypotheek formulier wordt online een eerste maximum voor u berekend. Dit is een indicatie. Omdat ook nog andere factoren bij de besluitvorming van hypotheekverstrekkers een rol spelen, is het raadzaam om vervolgens een vrijblijvend gesprek te hebben met een hypotheekadviseur die gespecialiseerd is in DGA hypotheek vraagstukken.

DGA hypotheek advies in de praktijk
Het is verstandig om een goede adviseur in de arm te nemen, omdat voor u als DGA vaak andere voorwaarden gelden dan voor iemand die gewoon in loondienst is. Ja maar, zult u wellicht zeggen, ik ben toch in loondienst van mijn eigen BV? Inderdaad. Maar de gemiddelde bank zal tóch de bedrijfsresultaten over de afgelopen drie jaar willen zien en bijvoorbeeld toetsen of uw persoonlijke salaris wel verantwoord is. En zijn niet alle jaren even gunstig uitgevallen, dan zal men u al snel aanraden om liever een jaartje (of méér!) te wachten. Ook al bent u prima in staat om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen…

Ook gebeurt het bijvoorbeeld dikwijls dat een bedrijf al jaren draait alvorens het wordt omgezet in een BV. Helaas begint u dan voor verschillende reguliere hypotheekverstrekkers op dat moment weer bij jaar één. De resultaten over de voorafgaande jaren van de onderneming tellen dan niet mee bij uw hypotheekaanvraag.

Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur heeft meerdere mogelijkheden
Er zijn maatschappijen met een brede en zakelijke visie, die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor DGA’s, freelancers, ondernemers, ZZP-ers en zelfstandigen. Zij hanteren voor hen een uitgekiend en aangepast acceptatiebeleid. De met HuisGarant samenwerkende hypotheekadviseurs hebben meer mogelijkheden en goede ingangen bij zowel reguliere als deze gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. U kunt via deze site dus niet alleen uw DGA hypotheek online berekenen, maar ook in contact komen met iemand die al veel ervaring heeft met DGA hypotheekoplossingen.

DGA hypotheek online berekenen: de eerste stap
In volgorde van opkomst kunt u het online berekenen van uw DGA hypotheek zien als een eerste stap. Maar ook persoonlijk contact met een gespecialiseerde hypotheekadviseur is onontbeerlijk bij het verkrijgen van de door u gewenste hypotheek. Iemand die uw zakelijke verleden en toekomstige prognoses meeweegt in zijn aanbevelingen. Iemand die weet bij welke hypotheekverstrekkers u de beste kans maakt op gunstige voorwaarden en een mooie lage rente. Wilt u met een dergelijke deskundige in gesprek treden? Dan kunt u vrijblijvend gebruik maken van het hypotheek DGA aanvraag formulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Online BKR hypotheek offerte aanvraag Heeft u een of meer BKR coderingen bij Bureau Krediet...
  2. Online hypotheek-freelancer ondernemers Bent u als freelancer op zoek naar een online hypotheek?...
  3. Online hypotheek aanvragen van ondernemers Wilt u online een hypotheek aanvragen als ondernemer? Ondernemers op...
  4. Uw hypotheek berekenen als ondernemer Als zelfstandig ondernemer, ZZP-er, freelancer of DGA stuit u vaak...
  5. Ruimere hypotheek mogelijkheden voor DGA ondernemers Ook uit de jongste kabinetsplannen blijkt weer dat de overheid...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)