bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

DGA hypotheek oplossing

Als u als Directeur Groot Aandeelhouder een hypotheek wilt, wordt het u knap lastig gemaakt. Hypotheekverstrekkers zullen u veelal weigeren door het hoge risico dat een DGA hypotheek met zich meebrengt? Bij HuisGarant zien wij echter geen probleem om u een hypotheek te verstrekken en bieden u dan ook de perfecte DGA hypotheek oplossing. .

Een DGA hypotheekoplossing via HuisGarant
HuisGarant werkt nauw samen met bijna alle hypotheekverstrekkers die gespecialiseerd zijn in DGA hypotheken. Zij hebben hiervan meer kennis dan de meeste reguliere geldverstrekkers. Omdat de hypotheekadviseurs van HuisGarant door heel Nederland te vinden zijn, kunnen zij u altijd een DGA hypotheek oplossing bieden en u helpen bij u DGA hypotheekvraagstuk.

Hoe werkt een HuisGarant DGA hypotheekadviseur?
De hypotheekadviseur van HuisGarant bekijkt, samen met u, nauwkeurig uw specifieke situatie. Bij een hypotheek gaat het immers om maatwerk en u gaat deze voor langere tijd aan. Dan wilt u ook dat deze helemaal bij u en uw toekomstplannen past. De hypotheeadviseur hanteert hierbij een veel flexibeler acceptatiebeleid dan de meeste geldverstrekkers en intermediairs. Dit biedt u een betere DGA hypotheek oplossing. Zo zijn een wisselend inkomen en het overleggen van 3 positieve jaarcijfers minder van belang.

Een hypotheek voor DGA offerte aanvragen

Nadat de hypotheekadviseur al uw gegevens verzameld heeft en uw aanvraag compleet is, worden er bij diverse DGA hypotheekverstrekkers offertes voor u opgevraagd. Uw hypotheekadviseur weer exact hoe dit moet gebeuren en hoe hij dit het beste kan doen. Hierbij wordt gekeken naar de offertes met de laagste maandlasten en de beste voorwaarden en rente. Uit dat aanbod kiest u samen de DGA hypotheek oplossing die het beste bij u past.

DGA hypotheek oplossing voor u
Wilt u ook uw specifieke situatie onder de loep laten nemen door een hypotheekadviseur van HuisGarant? Vul dan vrijblijvend het DGA hypotheek aanvraagformulier in. Een van onze hypotheekadviseurs neemt dan contact met u op om de mogelijkheden voor een DGA hypotheekoplossing met u te bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek BKR oplossing in het verschiet U kent ongetwijfeld het zinnetje “Toetsing en registratie bij BKR...
  2. Een ondernemers hypotheek oplossing Het beoordelen van het inkomen uit ondernemerschap is doorgaans erg...
  3. Een zelfstandige ondernemer hypotheek oplossing Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een ‘zelfstandige...
  4. BKR oplossing hypotheek Zoekt u een BKR oplossing? Hypotheek adviseurs bij HuisGarant hebben...
  5. Een BKR hypotheek oplossing Krijgt u geen hypotheek door een of meer BKR coderingen...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)