bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Uw DGA hypotheekaanvraag

Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) een bedrijfsruimte of woning op het oog en wilt u hiervoor een DGA hypotheekaanvraag indienen?

Zelfs wanneer in loondienst bent van uw eigen BV staan hypotheekverstrekkers er toch meestal niet om te springen u als DGA een hypotheek aan te bieden. U moet hier minimaal 3 (positieve) jaarcijfers overleggen, prognoses, een stabiele inkomstenstroom en dan nog is de kans groot dat uw DGA hypotheekaanvraag niet wordt geaccepteerd.

De meeste hypotheekverstrekkers hebben zich door de focus op klanten met een vast contract niet verdiept in hypotheek oplossingen voor DGA’s. Hypotheekaanvragen worden hierdoor veelal te snel geweigerd vinden de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs.

Uw DGA hypotheekaanvraag
De bij HuisGarant aangesloten Erkende hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in DGA hypotheek vraagstukken. Wanneer u vrijblijvend het DGA hypotheek aanvraag formulier invult, dan neemt een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur bij u in de regio contact met u op om uw DGA hypotheekaanvraag met u door te nemen.

Uw adviseur is hierbij volledig thuis in de mogelijkheden en de eisen die door de verschillende in DGA gespecialiseerde hypotheekverstrekkers in Nederland worden gesteld. De verschillende hypotheek mogelijkheden worden voor u vergeleken, waarna uw hypotheekadviseur u bij uw DGA hypotheekaanvraag adviseert over de hypotheek mogelijkheden, uw maandelijkse hypotheeklasten en hypotheekrente.

Inventarisatie via verschillende hypotheek verstrekkers
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs bemiddelen voor de meeste verzekeringsmaatschappijen, banken en vermogensbeheerders, waaronder alle erkende hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor ondernemers.

Uw hypotheekadviseur maakt uw ondernemers situatie inzichtelijk en vraagt verschillende gespecialiseerde hypotheek verstrekkers een scherpe hypotheek offerte uit te brengen. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke maandlasten en hypotheekrente.

Vrijblijvend hypotheekadvies
Wilt u een objectief en deskundig hypotheekadvies op basis van uw specifieke ondernemers situatie? Vraag dan vrijblijvend een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur wat uw hypotheek mogelijkheden zijn. Vul hiervoor het DGA hypotheekaanvraag formulier in. Er wordt vervolgens telefonisch contact met u opgenomen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheekaanvraag als ondernemer Wanneer u een hypotheekaanvraag als ondernemer (zelfstandig, startend ondernemer, ZZP-er...
  2. Uw freelancer hypotheekaanvraag Wanneer u als freelancer op zoek bent naar een hypotheek...
  3. Een hypotheekaanvraag als freelancer Wanneer u een hypotheekaanvraag als freelancer wilt indienen bij de...
  4. Een ondernemer hypotheekaanvraag Heeft u als ondernemer een woning op het oog en...
  5. Gespecialiseerde DGA hypotheekverstrekkers Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) op zoek naar...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)