bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een freelancer hypotheek offerte

Bent u op zoek naar een gunstige freelancer hypotheek offerte, omdat u een ander huis op het oog hebt en wilt weten waar u aan toe bent? Hoewel u op diverse koopwoningen sites globaal een berekening kunt maken van de betreffende hypotheekkosten, hebt u daar als freelancer niet zoveel aan. Dergelijke standaardberekeningen gaan namelijk uit van inkomen uit loondienst en houden geen rekening met wisselende inkomsten. Daarom bent u bij HuisGarant beter uit als u vrijblijvend een freelancer hypotheek offerte wilt aanvragen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn namelijk gespecialiseerd in op maat gesneden hypotheekoplossingen voor ondernemers, freelancers, zelfstandigen, ZZP-ers, DGA’s…. Kortom, mensen zoals u!

Een freelancer hypotheek offerte schept duidelijkheid
Niemand gaat graag voor schut. Niet bij de verkopende makelaar, door een bod uit te brengen wat u later niet waar kunt maken. En niet bij de bank, als blijkt dat die de benodigde hypotheek niet wil verstrekken. U kunt dergelijke pijnlijke situaties voorkomen door gebruik te maken van de freelancer hypotheek offerte mogelijkheid van HuisGarant. Die schept duidelijkheid over uw financiële armslag en behoedt u voor teleurstellingen. Een dergelijke offerte aanvraag verplicht u bovendien tot niets. Vraag direct een vrijblijvende hypotheek offerte of advies aan, of lees eerst verder over uw mogelijkheden:

Uw inkomenssituatie is anders dan andere
De grote reguliere hypotheekverstrekkers zijn vooral ingesteld op mensen met een vast inkomen. Uw situatie wijkt echter af van die regel. Voor uw inkomen bent u afhankelijk van wisselende opdrachtgevers en hun betalingsgedrag. Banken achten dat ‘risicovol’ en zijn al gauw geneigd uw aanvraag af te wijzen. Bij HuisGarant wordt uw freelancer hypotheek offerte aanvraag beoordeeld door een gespecialiseerde hypotheekadviseur. Iemand die thuis is in ‘anders dan andere’ inkomenssituaties en die gewend is te kijken naar het grote geheel. Biedt het gemiddelde inkomen voldoende garantie om de maandelijkse hypotheeklasten te kunnen voldoen, dan staat niets de koop van uw droomhuis in de weg.

Persoonlijk advies en goede begeleiding
HuisGarant werkt samen met een landelijk netwerk van gespecialiseerde hypotheekadviseurs die uw situatie en vooruitzichten goed kunnen beoordelen. Nadat u het freelancer hypotheek offerte aanvraag formulier hebt ingevuld zal één van hen contact met u opnemen om uw mogelijkheden samen door te nemen. Daarbij krijgt u een op maat gesneden advies en persoonlijke begeleiding op het moment dat u een keuze moet maken uit diverse hypotheekoffertes die voor u worden aangevraagd.

Het is van groot belang dat u een hypotheekvorm kiest die bij uw omstandigheden past en waarvan de maandelijkse lasten uw draagkracht niet te boven gaan. Via HuisGarant zijn al heel veel freelancers tot grote tevredenheid aan een gunstige freelancer hypotheek offerte geholpen!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een gratis freelancer hypotheek offerte Wilt u als freelancer een hypotheek afsluiten vanwege de financiering...
  2. Freelancer hypotheek offerte Bent u op zoek naar een scherpe freelancer hypotheek offerte?...
  3. Een vrijblijvend freelancer hypotheek advies of offerte Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor een...
  4. Hypotheek offerte voor freelancers Bent u freelancer en krijgt u bij de bank of...
  5. Freelancer hypotheek aanbieders Bent u op zoek naar een freelancer hypotheek aanbieder? Dan...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)