bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek startende ondernemer kansen

Bent u als startend ondernemer op zoekt naar een hypotheek startende ondernemer oplossing? Werkte u in het verleden in loondienst en bent u nog niet zo lang geleden voor uzelf begonnen? Dan denkt u waarschijnlijk dat een hypotheek er voorlopig niet in zit. Jammer, want het aanbod in koopwoningen biedt mooie kansen en voor starters op de woningmarkt zijn zelfs aantrekkelijke voorwaarden geschapen.

Een hypotheek voor startende ondernemers in de praktijk
Inderdaad stellen de grote reguliere hypotheekverstrekkers zich niet erg gretig op voor een hypotheek startende ondernemer oplossing. Zij hanteren doorgaans de regel dat u eerst over drie opeenvolgende jaren positieve cijfers moet kunnen laten zien. Een oplossing voor dit probleem is doorgaans wel te vinden via HuisGarant. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs kunnen er namelijk in veel gevallen wél voor zorgen dat door gespecialiseerde financieringsmaatschappijen een hypotheek startende ondernemer oplossing wordt verstrekt.

Een hypotheek startende ondernemer oplossing via HuisGarant
Wilt u graag zo snel mogelijk weten of u en uw nog jonge onderneming aan de voorwaarden voldoen om voor een dergelijke hypotheek in aanmerking te komen, vul dan het hypotheek startende ondernemer aanvraag formulier in. Eén van de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs, die gespecialiseerd is in (startende) ondernemers vraagstukken neemt dan vrijblijvend contact met u op om uw hypotheek mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom HuisGarant er herhaaldelijk in slaagt om startende ondernemers aan een passende hypotheek oplossing te helpen.

Bij een hypotheek startende ondernemer oplossing wordt gekeken naar uw kansen
Voor het beoordelen van de huidige en toekomstige financiële draagkracht van een startende ondernemer is een gespecialiseerde hypotheek adviseur nodig. Iemand die op de hoogte is van de waarde van uw ervaring. En die een kansberekening kan maken ten aanzien van het succes van uw onderneming. Hoe goed is/was uw ondernemingsplan? Zijn er contracten afgesloten met (toekomstige) opdrachtgevers? Komt u met uw opleiding weer gemakkelijk aan de slag als het ondernemerschap eventueel op een teleurstelling uitloopt? Heeft u een meewerkende partner, of nog liever, heeft die een vast inkomen? Dit zijn een aantal voorbeelden van factoren die kunnen meetellen alvorens een positief advies over uw hypotheek aanvraag als startend ondernemer wordt uitgebracht.

Uitgekiende hypotheek vormen voor startende ondernemers
U wist het misschien niet, maar in Nederland zijn zo’n tachtig hypotheekverstrekkers actief! Een aantal daarvan heeft zich gespecialiseerd in hypotheekvormen voor mensen met een variabel inkomen zoals startende ondernemers, ZZP’ers, freelancers en DGA’s. Het zijn hypotheken op maat, die kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke situatie. Omdat het risico iets groter is dan bij iemand in loondienst, staat daar soms een iets hogere rente tegenover. U zit daar echter niet “levenslang” aan vast. Zodra u over drie positieve jaarcijfers beschikt kunt u namelijk weer snel de overstap maken naar een lagere rente, eventueel bij een andere hypotheekverstrekker. Uw persoonlijke adviseur wil u hier graag over adviseren in een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Uw hypotheek startende ondernemer oplossing
Wilt u weten of u aan de voorwaarden voor een hypotheek voor startende ondernemers voldoet? Vraag dan vrijblijvend informatie aan door het HuisGarant hypotheek startende ondernemer aanvraag formulier in te vullen. Eén van de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zal u hierna graag informeren.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor de startende ondernemer Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  2. Een startende ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een huis kopen en bent u op zoek...
  3. Hypotheek voor de startende ondernemer Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent...
  4. Hypotheek startende ondernemer Bent u nog een startende ondernemer? Dan hebt u waarschijnlijk...
  5. Hypotheek voor de startende ondernemer Bent u als startend ondernemer op zoek naar een hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)