bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor de startende ondernemer

Heeft u een nieuwe woning op het oog en bent u momenteel op zoek naar een hypotheek als startende ondernemer? Door een gebrek aan noodzakelijke ondernemers kennis bij de gemiddelde hypotheekadviseur en het hoge gepercipieerde financieringsrisico voor de startende ondernemer, wordt een hypotheek aanvraag veelal afgewezen…

Voor een hypotheekadviseur bij de gemiddelde bank of intermediair is het lastig om zonder de doorgaans benodigde 3 jaarcijfers de continuïteit van uw ondernemerssituatie te beoordelen. Maar waarom zou u als startende ondernemer geen hypotheek financiering kunnen krijgen voor het kopen van een huis, wanneer u gewoon in staat bent om maandelijks uw hypotheek af te lossen?

Een hypotheek voor de startende ondernemer via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheekadviseurs hebben inmiddels vele startende ondernemers voorzien van een gunstige hypotheek. Bent u als startende ondernemer in staat om maandelijks uw hypotheek te betalen? Dan komt u via HuisGarant vrijblijvend in contact met een ondernemer hypotheek adviseur voor een hypotheek-startende ondernemer advies of offerte. Vul hiervoor vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Gespecialiseerde hypotheek verstrekkers
Uw hypotheekadviseur brengt uw hypotheek aanvraag geheel vrijblijvend bij verschillende in startende ondernemer gespecialiseerde hypotheekverstrekkers onder de aandacht. Deze gespecialiseerde hypotheekverstrekkers onderscheiden zich door een flexibeler acceptatiebeleid bij het verkrijgen van een hypotheek voor de startende ondernemer. U kunt hierbij uiteindelijk kiezen voor het scherpste voorstel, met de beste voorwaarden voor startende ondernemers en de gunstigste hypotheekrente.

Hypotheek- startende ondernemer aanvraagformulier
Omdat uw hypotheekadviseur niet gebonden is aan een bepaalde hypotheekverstrekker, krijgt u een onafhankelijk hypotheekadvies. Geheel vrijblijvend kijkt uw ondernemer hypotheekadviseur hierbij naar uw startende ondernemers situatie. Vul vrijblijvend het hypotheek startende ondernemer aanvraagformulier in, dan neemt een adviseur uit uw regio telefonisch contact op om de mogelijkheden met u door te nemen.
Kom voor een startend ondernemer hypotheek oplossing in contact met een bij HuisGarant aangesloten Erkend hypotheek adviseur.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor de startende ondernemer Wilt u een woning of bedrijfspand kopen en bent u...
  2. Hypotheek voor de startende ondernemer Bent u als startend ondernemer op zoek naar een hypotheek...
  3. Een startende ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een huis kopen en bent u op zoek...
  4. Hypotheek startende ondernemer Bent u nog een startende ondernemer? Dan hebt u waarschijnlijk...
  5. Hypotheek startende ondernemer kansen Bent u als startend ondernemer op zoekt naar een hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)