bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek voor ondernemers

Het afsluiten van een hypotheek voor ondernemers is in veel gevallen bepaald geen feestje. Veel hypotheekverstrekkers beoordelen uw aanvraag negatief, omdat ze uw variabele inkomenssituatie als risicovol beschouwen. Of omdat het u ontbreekt aan voldoende positieve jaarcijfers. Dat kan het geval zijn wanneer uw onderneming bijvoorbeeld korter dan drie jaar bestaat. Of omdat er een jaar bij zit waarin u grote investeringen heeft moeten doen.

Hypotheek voor ondernemers via HuisGarant
Bovenstaande is allemaal volstrekt legitiem en begrijpelijk, maar uw bank heeft er weinig boodschap aan. Zelf shoppen als u een hypotheek voor ondernemers nodig hebt is dan ook niet raadzaam. Beter neemt u een gespecialiseerde adviseur in de arm die thuis is in hypothekenland en oplossingen weet voor deze ondernemers problematiek. U komt met een dergelijke ervaren adviseur in contact via HuisGarant.

De met HuisGarant samenwerkende hypotheekadviseurs beschikken over de juiste expertise om met succes een hypotheek voor ondernemers af te sluiten. Zij kunnen u in de meeste gevallen een hypotheek aanbieden met aantrekkelijke voorwaarden. De aanvraagprocedure verloopt daarbij voor u even normaal als bij iemand die in loondienst is. Dat scheelt u veel spanning en teleurstelling. Uw aanvraag is in goede handen; dat geeft een gerust gevoel.

Vraag direct informatie of een hypotheek offerte aan door het invullen van het aanvraag formulier, of leest eerst nog even verder:

Werkwijze bij een hypotheek voor ondernemers via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten adviseur bekijkt samen met u wat uw mogelijkheden zijn om een hypotheek voor ondernemers af te sluiten. Is het oordeel over uw ondernemerschap en betalingscapaciteit positief, dan wordt bij meerdere maatschappijen een offerte voor u aangevraagd. Het feit dat uw aanvraag vergezeld gaat van het positieve advies van een te goeder naam en faam bekende staande hypotheekadviseur, is de beste entree die u bij een hypotheekverstrekker kunt hebben. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek ondernemer adviseurs staan wat dat betreft uitstekend aangeschreven bij vele financieringsmaatschappijen. Een grote rol speelt daarbij ook dat zij in staat zijn om de financiële positie van uw onderneming te vertalen in voor acceptanten begrijpelijke taal!

Maatschappijen die zich toeleggen op hypotheek voor ondernemers
Naast de grote bekende hypotheekverstrekkers werken de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs ook nauw samen met maatschappijen die zich toeleggen op ondernemers en die speciaal voor deze doelgroep op maat gesneden hypotheek vormen kunnen aanbieden. Zij hanteren daarbij een flexibel acceptatiebeleid, mits uw aanvraag tenminste vergezeld gaat van het positieve advies van een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur. Bent u op zoek naar een hypotheek voor ondernemers, dan kunt u via HuisGarant dus kiezen uit een breed scala van hypotheekverstrekkers.

Weet wat uw hypotheek voor ondernemers mogelijkheden zijn
Een eerste vrijblijvende evaluatie van uw situatie kunt u aanvragen door op deze site het aanvraag formulier in te vullen. Een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur neemt vervolgens contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheek voor ondernemers Wanneer u als ondernemer een hypotheek wilt afsluiten, loopt u...
  2. Een hypotheek voor ondernemers Bent u zich als zelfstandig ondernemer aan het oriënteren op...
  3. Hypotheken voor ondernemers Het is opvallend hoeveel ondernemers de website van HuisGarant weten...
  4. Een hypotheek voor ondernemers Bent u als zelfstandig ondernemer, freelancer, DGA of bijvoorbeeld ZZP-er...
  5. Een hypotheek voor ondernemers Heeft u een bedrijfspand of een nieuwe woning op het...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)