bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Groeimarkt: hypotheek voor zelfstandigen

De tegenwoordige arbeidsmarkt toont een totaal ander beeld dan enkele decennia geleden. Steeds meer mensen vestigen zich als zelfstandige en werken voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. De communicatie verloopt snel en efficiënt via telefoon, e-mail en internet. Inmiddels bestaan er zelfs al bemiddelingsbureaus die thuiswerkende zelfstandigen tijdelijk detacheren bij bedrijven!

Het voordeel voor de opdrachtgever is evident; die kan allerlei gespecialiseerde kennis en vaardigheden inhuren, zonder dat daar een vast contract voor nodig is. Kortom, een situatie waar alle betrokkenen gelukkig mee zijn. Hoe vreemd is het daarom te moeten signaleren dat de financiële wereld achterloopt op de werkelijkheid. Want in deze duidelijke groeimarkt is een hypotheek voor zelfstandigen nog steeds geen vanzelfsprekendheid!

HuisGarant vindt een hypotheek voor zelfstandigen heel gewoon
Een moderne arbeidsmarkt vraagt om moderne hypotheek oplossingen. De schatting is dat over een aantal jaren een miljoen Nederland zelfstandig werkzaam zullen zijn; bij HuisGarant is echter een hypotheek voor zelfstandigen nú al heel gewoon! Wilt u weten of ook u als zelfstandige via HuisGarant een hypotheek kunt afsluiten? Vul dan het hypotheek voor zelfstandigen aanvraag formulier in en uw gegevens worden bekeken door één van onze gespecialiseerde adviseurs. Die neemt vervolgens contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom HuisGarant voorop loopt met moderne hypotheekvormen voor ondernemende zelfstandigen:

Hypotheek voor zelfstandigen betekent nauwelijks méér risico
De praktijk toont aan dat veel zelfstandigen niet beter of slechter aan hun hypothecaire verplichtingen kunnen voldoen t.o.v. mensen die in loondienst zijn. Toch houden de grote, reguliere hypotheekverstrekkers vaak nog angstvallig vast aan ingesleten voorwaarden en rekenmodellen, uit de tijd dat iedereen nog een vaste aanstelling had. HuisGarant werkt anders en kijkt naar uw opleiding of vakmanschap, naar uw marktwaarde en uw kansen. Bieden die voldoende garanties om de maandlasten van een hypotheek te kunnen dragen, dan ondersteunen wij uw aanvraag gráág.

Gespecialiseerd advies bij hypotheek voor zelfstandigen
Alle bij HuisGarant aangesloten adviseurs beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van hypotheek aanvragen voor zelfstandigen. Zij kunnen uw wisselende inkomenssituatie vertalen in voor hypotheekverstrekkers begrijpelijke (én acceptabele!) taal. Ook onderhouden zij goede contacten met financiële instellingen die speciale zelfstandigen hypotheekvormen hebben ontwikkeld. Voor beide partijen is het belangrijk dat uw toekomstige hypotheeknaadloos aansluit op uw zelfstandige status en uw draagkracht.

Wilt u hier meer over weten? Vul dan het HuisGarant hypotheek voor zelfstandigen aanvraag formulier in. Eén van de bij HuisGarant aangesloten adviseurs zal dan contact met u opnemen om uw mogelijkheden gedetailleerd te bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor zelfstandigen vraagt om maatwerk Als u op zoek bent naar een hypotheek voor zelfstandigen...
  2. Een hypotheek voor zelfstandigen Wilt u een nieuw huis kopen en bent u momenteel...
  3. Hypotheek voor zelfstandigen Bent u op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen (u...
  4. Hypotheek zelfstandigen zonder haken en ogen Zelfstandig werken kent vele voordelen. Je hebt niemand boven je...
  5. Een zelfstandigen hypotheek oplossing Een zelfstandigen hypotheek is via de gemiddelde bank of hypotheekadviseur...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)