bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek voor de zzp-er

Heeft u als ZZP (Zelfstandige Zonder Personeel) een huis op het oog en zoekt u hiervoor een hypotheek voor ZZP -ers? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. HuisGarant is namelijk gespecialiseerd in ZZP hypotheek oplossingen.

ZZP ondernemers krijgen bij de gemiddelde bank of intermediair doorgaans geen hypotheek financiering vanwege hun variabele inkomen en door de hoge risico categorie waarin zij vallen. Bedrijfsplannen die getoond moeten worden, 3 jaarcijfers, onderbouwingen en dan nog wordt veelal geen hypotheek voor ZZP ondernemers verstrekt…

Een hypotheek voor ZZP ondernemers via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten ZZP hypotheekadviseurs zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in ZZP vraagstukken. Al onze hypotheekadviseurs werken hierbij door heel Nederland en zijn volledig thuis in de mogelijkheden en de eisen die de verschillende geldverstrekkers in Nederland stellen.

Bij een hypotheek voor ZZP aanvraag via HuisGarant is het geen voorwaarde om de jaarstukken van de afgelopen 3 jaar te overleggen. Een prognose voor de komende jaren kan ook worden meegenomen voor de bepaling van het financieringsbedrag. Er zijn ook verschillende hypotheekvormen mogelijk, waaronder bijvoorbeeld een effectenhypotheek, een beleggingshypotheek, een spaarhypotheek, een annuïteitenhypotheek, een aflossingsvrije hypotheek of een lineaire hypotheek.

Vul vrijblijvend het hypotheek voor ZZP aanvraagformulier in, dan neemt een bij HuisGarant aangesloten ZZP hypotheek adviseur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Mogelijkheid via een reguliere geldverstrekker
Uw ZZP hypotheek adviseur onderzoekt altijd eerst de hypotheek mogelijkheden via reguliere geldverstrekkers. De kans bestaat dat u hierdoor een ‘hypotheek voor ZZP voorstel’ krijgt met een markt conforme hypotheekrente. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer u als ZZP ondernemer minimaal 3 (positieve) jaarcijfers kunt overleggen.

Een hypotheek via een gespecialiseerde geldverstrekker
En wordt u uiteindelijk niet geholpen via reguliere geldverstrekkers? Dan bekijkt uw hypotheekadviseur de mogelijkheden via in ZZP gespecialiseerde geldverstrekkers. Afhankelijk van uw ZZP situatie kunt u hier hoogstwaarschijnlijk wel een hypotheek krijgen.

Het uitgangspunt bij uw hypotheek adviseur is hierbij altijd om u een hypotheek voor ZZP oplossing te bieden met de scherpste hypotheekrente tarieven. Uw hypotheek adviseur zal u in een persoonlijk gesprek vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en rente tarieven adviseren.

Een hypotheek adviseur bij u in uw regio
De bij HuisGarant aangesloten ZZP hypotheek adviseurs zijn in heel Nederland actief, dus ook bij u in de buurt. Vraag vrijblijvend een hypotheek voor ZZP advies of offerte aan door het invullen van het ZZP hypotheek aanvraagformulier. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur bij u uit de regio neemt dan contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Uw hypotheek aanvraag wordt vervolgens efficiënt en vlot voor u afgehandeld.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor ZZP-ers Bent u op zoek naar een hypotheek voor ZZP-ers (Zelfstandige...
  2. Een hypotheek voor ZZP-ers Heeft u als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) een concrete woning...
  3. Een hypotheek voor ZZP’ers Een hypotheek voor ZZP‘ers (Zelfstandige Zonder Personeel) is veelal lastig...
  4. Een hypotheek voor ZZP’ers Heeft u als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-er) een woning of...
  5. Een hypotheek voor ZZP ondernemers Voor al die hardwerkende Zelfstandigen Zonder Personeel heeft HuisGarant goed...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)