bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Nieuwe oplossingen voor zelfstandige hypotheek

U bent eigen baas en op zoek naar een zelfstandige hypotheek? Dan heeft u het juiste moment afgewacht, want juist de laatste paar jaren zijn er nieuwe oplossingen ontwikkeld voor deze grote en tot voor kort wat vergeten groep! De reguliere hypotheekverstrekkers zijn nog steeds geneigd om zelfstandigen in de kou te laten staan. Deels uit gebrek aan (branche)kennis, maar voornamelijk toch vanwege hun wisselende en onzekere inkomen, wat zij als risicovol beschouwen. Gelukkig voor u zijn er tegenwoordig ook financiële instellingen en gespecialiseerde hypotheekadviseurs met voldoende expertise om de status en kredietwaardigheid van een zelfstandige goed te kunnen beoordelen. En dat maakt een zelfstandige hypotheek in veel gevallen mogelijk!

Een zelfstandige hypotheek ook voor u?
Wilt u nu direct weten of u voor een dergelijke oplossing in aanmerking komt? Maak dan gebruik van het HuisGarant zelfstandige hypotheek aanvraag formulier en één van de aangesloten gespecialiseerde adviseurs zal op korte termijn contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom de bij HuisGarant aangesloten adviseurs al veel mensen in soortgelijke situaties aan een passende hypotheek hebben kunnen helpen.

Wisselen inkomen maar wél goed voor uw geld
Iemand in loondienst heeft het gemakkelijk bij een hypotheek aanvraag want het inkomen is alle maanden hetzelfde. Voor zo iemand is snel te berekenen hoeveel hypotheek er kan worden verstrekt. Bij een zelfstandige hypotheek aanvraag ligt dat anders en spelen veel meer factoren een rol. Is er veel vraag naar uw beroep of dienst? Wat is de marktconforme honorering? Heeft u ‘vaste’ opdrachtgevers en hoe is hun betalingsgedrag? Is er zicht op uitbreiding van het klantenpakket? Al deze en andere factoren spelen een rol bij het vaststellen van uw gemiddelde inkomen. Want het mag dan wisselend zijn, u bent wél goed voor uw geld!

Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur heeft zich erin gespecialiseerd om uw situatie op dergelijke gecompliceerde gegevens te beoordelen.

Een hypotheekadvies dat bij uw situatie past
Als blijkt dat u de maandelijkse hypotheeklasten kunt voldoen, dan zal een gespecialiseerde adviseur uw aanvraag van harte ondersteunen en ervoor zorgen dat u de beste aanbiedingen krijgt. Daarbij wordt niet alleen scherp gelet op de hoogte van de rente en de hypotheekvorm, maar ook op bijkomende zaken als looptijd, fiscale aftrekbaarheid en de consequenties van de hypotheek voor uw privé-omstandigheden. Van een passend hypotheekadvies heeft u tot in lengte van jaren plezier!

Wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden, vul dan het HuisGarant zelfstandige hypotheek aanvraag formulier in en u weet binnenkort méér. Een in zelfstandigen gespecialiseerde adviseur neemt op korte termijn vrijblijvend contact met u op.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor zelfstandige problemen? Heeft u bijvoorbeeld een éénmansbedrijf of werkt u als freelancer...
  2. Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u een als zelfstandige een hypotheek wilt afsluiten, dan...
  3. Hypotheek voor zelfstandige zonder jaarcijfers Als u zelfstandig werkt en geen of onvoldoende jaarcijfers kunt...
  4. Vraag advies bij hypotheek voor zelfstandige ondernemers Wanneer u als zelfstandig ondernemer een hypotheek wilt afsluiten doet...
  5. HuisGarant helpt zelfstandige aan passende hypotheek Bent u ook eigen baas en regelt u uw eigen...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)