bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek oplossing met een eigen bedrijf

Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar een hypotheek voor een huis of bedrijfspand? En kunt u hierbij nog geen 3 jaarcijfers overleggen of heeft u een wisselend inkomen? Dan krijgt u doorgaans lastig of geen hypotheek via uw bank of hypotheekadviseur, vanwege het hoge risico profiel waarin u valt.

De meeste hypotheek adviseurs wijzen hypotheek aanvragen van ondernemers met een eigen bedrijf af. Dit heeft veelal te maken met het feit dat de gemiddelde hypotheek adviseur te weinig kennis heeft over de hypotheek mogelijkheden voor ondernemers. Bij voorkeur richten zij zich dan ook op de hypotheek advisering van mensen met een vast contract.

Een ‘eigen bedrijf hypotheek’ oplossing via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vinden dat door het te streng handhaven van bovengenoemde ondernemers criteria mensen met een eigen bedrijf veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen.

Bent u in staat om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen? Praat dan eens vrijblijvend met een van onze ondernemer hypotheek adviseurs. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een hypotheek voor mensen met een eigen bedrijf.

Vraag vrijblijvend een eigen bedrijf hypotheek advies of offerte aan door het invullen van het hypotheek aanvraag formulier. Een HuisGarant ondernemer hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de ondernemer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Meerdere opties voor hypotheek & eigen bedrijf Het is een onderwerp dat op verjaardagen en borrels vaak...
  2. Een startende ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een huis kopen en bent u op zoek...
  3. Een net gestarte ondernemer hypotheek oplossing Heeft u als net gestarte ondernemer een hypotheek nodig voor...
  4. Een startend ondernemer hypotheek oplossing Wilt u een startend ondernemer hypotheek advies, maar kunt u...
  5. Een ondernemers hypotheek oplossing Het beoordelen van het inkomen uit ondernemerschap is doorgaans erg...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)