bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Freelance hypotheek

Bent u op zoek naar een freelance hypotheek oplossing? Wanneer u als freelancer een hypotheek aanvraagt, is de kans groot dat u bij reguliere hypotheekaanbieders en adviseurs wordt geweigerd omdat u geen vast dienstverband heeft.

Waarom de meeste hypotheek verstrekkers u niet verder helpen
Als u als freelancer een hypotheek wilt afsluiten, zal de hypotheekaanbieders een beeld willen krijgen van uw huidige inkomens situatie, maar ook van de afgelopen jaren en een prognose voor de aankomende jaren. Meestal vragen hypotheekaanbieders om de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar.

Hypotheekaanbieders vragen die extra gegevens om zekerheid te krijgen over de mogelijkheid om uw maandelijkse hypotheeklasten te kunnen betalen. Bent u op zoek naar een freelance hypotheek, maar kunt u bijvoorbeeld geen (gunstige) jaarcijfers overleggen, dan zal een groot aantal hypotheekverstrekkers u bij voorbaat geen hypotheek willen geven.

HuisGarant kijkt verder
HuisGarant kijkt verder en werkt samen met zowel reguliere als gespecialiseerde hypotheekaanbieders, die zich juist richten op startende ondernemers en freelance ondernemers. Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur heeft verstand van ondernemers en omzet prognoses. Het is hierbij veelal niet noodzakelijk om 3 jaarcijfers te overleggen. Uw hypotheekadviseur weet hoe uw aanvraag inzichtelijk moet worden aangeleverd bij de acceptatiedivisie van hypotheekaanbieders. Hierdoor is een freelance hypotheek oplossing veelal binnen handbereik.

Aan de hand van een uitgebreide toetsing van uw freelance werkzaamheden, zal uw hypotheek adviseur bestuderen of deze u kan helpen aan een passende hypotheek. Vul hiervoor vrijblijvend het freelance hypotheek aanvraagformulier in. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de freelancer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek voor freelance ondernemers Bent u als freelance ondernemer op zoek naar een hypotheek?...
  2. Een freelance hypotheekadviseur Wilt u in contact komen met een Erkende freelance hypotheekadviseur?...
  3. Een hypotheek voor freelance ondernemers Heeft u een huis op het oog en bent u...
  4. Een hypotheek voor freelance ondernemers Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog en...
  5. Een gespecialiseerde freelancer hypotheekaanbieder Heeft u als freelancer een nieuwe woning op het oog...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)