bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een freelance hypotheekadviseur

Wilt u in contact komen met een Erkende freelance hypotheekadviseur? HuisGarant is gespecialiseerd in freelancer hypotheek vraagstukken en helpt u vrijblijvend bij uw hypotheekaanvraag. Vraag direct een gesprek aan met een van onze freelance hypotheekadviseurs, of lees eerst verder over onze werkwijze;

Een hypotheekaanvraag via de gemiddelde bank of intermediair
U heeft indertijd bewust de stap naar het freelancerschap gemaakt. U heeft nu ook een mooie woning op het oog. De woning staat in een leuke wijk en voldoet aan uw wensen. Nu alleen nog een hypothecaire financiering regelen. Dat is als freelance ondernemer makkelijker gezegd dan gedaan.

In Nederland blijven de deuren van de gemiddelde bank of intermediair voor vele freelance ondernemers gesloten voor de verkrijging van een hypotheek financiering. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een (te) wisselend inkomen, of als bepaalde gegevens niet kunnen worden overlegd, zoals drie jaarcijfers of een vast contract van de partner. Het kost daarnaast ook veel moeite een hypotheekverstrekker te vinden met een flexibel acceptatiebeleid voor freelancers.

Een freelance hypotheekadviseur via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs hebben reeds vele freelance ondernemers voorzien van een gunstige hypotheek. Bovengenoemde argumenten zijn hierbij zeker geen reden om uw hypotheekaanvraag af te wijzen. Onze freelance hypotheekadviseurs leggen u nauwkeurig uit op welke wijze de aankoop van uw woning het beste kan worden gefinancierd. De financiering wordt hierbij afgestemd op uw freelance situatie en wensen, rekening houden met uw huidige en toekomstige freelance situatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Het uitgangspunt van elke bij HuisGarant aangesloten freelance hypotheekadviseur is een advies gericht op zowel uw persoonlijke als zakelijke freelance situatie. Uw adviseur biedt u hierbij een aantal hypotheek alternatieven. Hiervoor heeft uw hypotheekadviseur toegang tot verschillende geldverstrekkers, waaronder alle hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor freelance ondernemers.

Maak vrijblijvend een afspraak door het invullen van het freelance hypotheek aanvraagformulier. Na het invullen van het formulier neemt een bij HuisGarant aangesloten freelance hypotheekadviseur vrijblijvend contact met u op om de freelancer hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een Erkende freelancer hypotheekadviseur Bent u als freelancer op zoek naar een Erkende freelancer...
  2. Hypotheek voor freelance ondernemers Bent u als freelance ondernemer op zoek naar een hypotheek?...
  3. Freelance hypotheek Bent u op zoek naar een freelance hypotheek oplossing? Wanneer...
  4. Een hypotheek voor freelance ondernemers Heeft u een huis op het oog en bent u...
  5. Een hypotheek voor freelance ondernemers Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog en...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)