bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Freelancer hypotheek aanbieders

Bent u op zoek naar een freelancer hypotheek aanbieder? Dan bent u er waarschijnlijk al achter gekomen dat freelancers bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek veel hinder ondervinden. Wanneer u als freelancer een hypotheek aanvraagt, gaat dat helaas anders dan als u in loondienst werkt. Veel hypotheek aanbieders zitten doorgaans niet op u als freelancer te wachten. Zij wijzen uw hypotheek aanvraag af vanwege uw variabele inkomen of omdat u bijvoorbeeld nog onvoldoende jaarcijfers heeft…

Freelancer hypotheek aanbieder HuisGarant
HuisGarant is als een van de weinige freelancer hypotheek aanbieders in Nederland gespecialiseerd in freelancer hypotheek oplossingen. Uw HuisGarant hypotheek adviseur begrijpt uw freelance situatie en kan uw winst en verlies prognoses voor de aankomende jaren door kennis en ervaring van het freelance vak goed beoordelen. Hiernaast heeft elke HuisGarant hypotheek adviseur ingangen bij verschillende gespecialiseerde geldverstrekkers.

Als freelancer kunt u bij HuisGarant terecht voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek, het oversluiten van uw huidige hypotheek en een voor een tweede hypotheek voor het verbouwen van uw huis of bedrijfspand.

Vul direct het freelancer hypotheek formulier in. Een hypotheek adviseur gespecialiseerd in freelancer en hypotheek vraagstukken neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de freelancer hypotheek mogelijkheden met u te bespreken.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Freelancer hypotheek zonder jaarcijfers Bent u als freelancer op zoek naar een freelancer hypotheek...
  2. Een freelancer hypotheek advies Een freelancer hypotheek advies is niet zo maar iets om...
  3. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  4. Een woning kopen als freelancer Wilt u een woning kopen als freelancer en bent u...
  5. Freelancer hypotheek rente Wilt u als freelancer een nieuwe woning financieren of uw...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)