bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een freelancer hypotheek advies

Een freelancer hypotheek advies is niet zo maar iets om even snel overheen te stappen. Een huis kopen is een belangrijke stap in uw leven en zeker voor u als freelancer.

Het krijgen van een gedegen freelancer hypotheek advies is veelal lastig, gezien het bij de bank of adviseur ‘om de hoek’ meestal ontbreekt aan grondige freelance kennis. Veel hypotheek adviseurs beginnen gewoonweg niet aan het in kaart brengen van de mogelijkheden omdat zij zich liever concentreren op de relatief makkelijke hypotheek advisering. Zij wijzen uw aanvraag af vanwege uw variabele inkomen of omdat u bijvoorbeeld nog geen 3 jaarcijfers heeft…

Onafhankelijk freelancer hypotheek advies
HuisGarant werkt met gespecialiseerde hypotheekadviseurs die u graag verder helpen. Met een freelancer hypotheek advies dat onafhankelijk is, zodat u de zekerheid heeft dat u de hypotheek vindt die het beste bij u past.

Vul vrijblijvend het freelancer hypotheek advies formulier in. Een freelancer hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Indien deze uw interesse heeft gewekt maakt u een afspraak om dieper op uw freelancer hypotheek mogelijkheden in te gaan.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hypotheek advies voor de freelancer Bent u freelancer en krijgt u via uw bank of...
  2. Vrijblijvend hypotheek freelancer advies Bent u freelancer en heeft u uw oog laten vallen...
  3. Een vrijblijvend freelancer hypotheek advies of offerte Bent u op zoek naar een hypotheek adviseur voor een...
  4. Freelancer hypotheek aanbieders Bent u op zoek naar een freelancer hypotheek aanbieder? Dan...
  5. Een freelancer hypotheek Krijgt u via uw bank of financieel adviseur geen hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)