bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een freelancer hypotheek afsluiten

Wilt u als freelancer een hypotheek afsluiten voor een nieuwe woning? Het verkrijgen van een hypotheek is veelal lastig via de gemiddelde bank of intermediair. Om hier voor een hypotheek in aanmerking te komen moet u minimaal 3 jaarcijfers tonen, een stabiele stroom aan inkomsten, prognoses, en dan nog is de kans groot dat uw hypotheek aanvraag niet wordt geaccepteerd.

Een freelancer hypotheek afsluiten via HuisGarant
De bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseurs vinden dat door het te streng handhaven van bovengenoemde criteria, freelancers veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen. Wilt u een freelancer hypotheek afsluiten? Vraag dan vrijblijvend een freelancer hypotheek advies of offerte aan. Dan neemt een bij Huisgarant aangesloten hypotheek adviseur contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Uw freelancer hypotheek adviseur
Via HuisGarant zijn reeds vele freelancers aan een aantrekkelijke hypotheek geholpen. Door de kennis en ervaring van uw freelancer hypotheek adviseurs heeft deze niet alleen begrip voor uw freelance situatie, maar kan deze u ook verder helpen aan een scherpe hypotheek offerte.

Hypotheek aanvraag bij diverse hypotheek verstrekkers
Aangezien uw hypotheek adviseur een hoge mate van freelance specialisme heeft opgebouwd, kan deze een uitstekend oordeel vellen over uw ‘freelancer hypotheek afsluit mogelijkheden’ bij de verschillende hypotheekverstrekkers. Uw hypotheek adviseur maakt uw inkomen uit onderneming inzichtelijk en brengt deze bij de juiste hypotheekverstrekkers onder de aandacht. Dit verzekert u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke maandlasten en hypotheekrente.

Een freelancer hypotheek advies
Vul vrijblijvend het freelancer hypotheek afsluit formulier in. Een bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een freelancer hypotheek afsluiten Wilt u als freelancer een Freelancer hypotheek afsluiten, maar loopt...
  2. Een hypotheek afsluiten als freelancer Wilt u een hypotheek afsluiten als freelancer vanwege de financiering...
  3. Freelancer hypotheek aanbieders Bent u op zoek naar een freelancer hypotheek aanbieder? Dan...
  4. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  5. Gespecialiseerde freelancer hypotheekverstrekkers Bent u als freelancer op zoek naar een gespecialiseerde freelancer...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)