bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Freelancer hypotheek oplossing

U bent als freelancer op zoek naar een freelancer hypotheek oplossing? De financiering van een eigen woning is voor freelancers doorgaans niet eenvoudig.

Nagenoeg alle hypotheekadviseurs en hypotheekverstrekkers hanteren voor freelancers het criterium dat deze minimaal 3 jaarcijfers moet kunnen overleggen. Vervolgens wordt het gemiddeld genoten inkomen uit onderneming over de laatste 3 jaar gebruikt als basis voor de berekening van de maximale hypotheek. Deze uitgangspunten bieden veelal geen goede basis voor een passende freelancer hypotheek oplossing.

Als freelancer ziet u bijvoorbeeld een duidelijke groei doordat u meer opdrachten krijgt. Het gemiddelde freelance inkomen van de laatste 3 jaar is in dat geval geen juiste voorspelling voor het te verwachten inkomen over de komende tijd. Of wellicht bent u nog geen 3 jaar freelancer, maar heeft u voor de komende periode voldoende opdrachten. Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden waar een gemiddelde hypotheek adviseurs geen rekening me houdt.

Gebrek aan kennis voor het bieden van een freelancer hypotheek oplossing
Door het ontbreken van kennis en ervaring om uw cijfers en prognoses te interpreteren en op waarde te schatten, wordt u door de gemiddelde hypotheek adviseur de deur gewezen. Zij kunnen zich moeilijk een goed beeld vormen van de hoogte en de continuïteit van uw inkomsten als freelancer en richten zich daarom liever op betrekkelijk makkelijke cliënten.

Uw freelancer hypotheek oplossing via HuisGarant
Het bieden van een freelancer hypotheek oplossing vergt kennis van zaken. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben zich gespecialiseerd in freelancer hypotheek oplossingen. Heeft u als freelancer voldoende inkomsten om uw hypotheek lasten maandelijks te kunnen betalen, dan kunt u bij een HuisGarant hypotheek adviseur terecht voor een gedegen hypotheek advies.

Vul direct het freelancer hypotheek oplossing formulier in. Een hypotheek adviseur neemt dan vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Wanneer u bijvoorbeeld geen 3 jaarcijfers kunt overleggen is dat zeker geen reden om u de deur te wijzen. Uw hypotheekadviseur bespreekt verschillende freelancer hypotheek alternatieven met zowel reguliere als gespecialiseerde hypotheekverstrekkers. Voor het bepalen van uw maximale hypotheek en de hypotheekrente wordt o.a. gekeken naar uw prognosecijfers en eventueel andere inkomsten.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Freelancer hypotheek zonder jaarcijfers Bent u als freelancer op zoek naar een freelancer hypotheek...
  2. Freelancer hypotheek aanbieders Bent u op zoek naar een freelancer hypotheek aanbieder? Dan...
  3. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  4. Een freelancer hypotheek advies Een freelancer hypotheek advies is niet zo maar iets om...
  5. Een woning kopen als freelancer Wilt u een woning kopen als freelancer en bent u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)