bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Freelancer hypotheek probleem

Bent u freelancer, op zoek naar een nieuwe woning, maar heeft u door uw variabele inkomen een freelancer hypotheek probleem? Als u freelancer bent en uw inkomsten zijn niet iedere maand gelijk dan doen hypotheekverstrekkers vaak erg moeilijk over het afsluiten van een hypotheek.

Veelal ontbreekt bij de hypotheekadviseur de kennis voor het interpreteren van uw cijfers en prognoses en concentreert deze zich liever op de relatief eenvoudige klant met een vast dienstverband.

HuisGarant is gespecialiseerd in het oplossen van hypotheek vraagstukken voor freelancers, ZZP-ers, zelfstandige ondernemers, Directeur Groot Aandeelhouders (DGA’s) en zelfstandige beroeps beoefenaars. HuisGarant werkt hiervoor met hypotheekadviseurs die door hun kennis en ervaring verstand hebben van ondernemen, veelal omdat zij zelf ondernemer zijn. De problemen waar u tegen aan bent gelopen kent uw hypotheek adviseur uit de praktijk.

Vraag vrijblijvend een freelancer hypotheek offerte aan door het invullen van het freelancer hypotheek aanvraagformulier. Een HuisGarant hypotheekadviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maakt u een afspraak en maakt u samen met uw hypotheekadviseur een keuze uit meerdere hypotheekaanbieders, met de beste rente voorwaarden en condities.

Uw HuisGarant hypotheekadviseur heeft al vele freelancers aan een freelancer hypotheek geholpen en kent gewoonweg geen freelancer hypotheek probleem!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een freelancer hypotheek advies Een freelancer hypotheek advies is niet zo maar iets om...
  2. Uw freelancer hypotheekaanvraag Wanneer u als freelancer op zoek bent naar een hypotheek...
  3. Een freelancer hypotheek aanvraag Heeft u als freelancer een huis of bedrijfspand op het...
  4. Gespecialiseerde hypotheek freelancer adviseur Wilt u een hypotheek en bent u freelancer, dan is...
  5. Een freelancer hypotheek afsluiten Wilt u als freelancer een hypotheek afsluiten voor een nieuwe...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)