bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Uw freelancer hypotheekaanvraag

Wanneer u als freelancer op zoek bent naar een hypotheek voor de financiering van een nieuwe woning, dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres voor uw freelancer hypotheekaanvraag. De meeste hypotheek adviseurs en intermediairs hebben zich namelijk door een veelheid aan hypotheek aanvragen van mensen met een vast contract, niet verdiept in de hypotheek mogelijkheden voor freelancers. Hypotheek aanvragen worden hierdoor veelal te snel geweigerd…

HuisGarant kijkt verder bij uw freelancer hypotheekaanvraag
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in freelancer hypotheek vraagstukken. Uw HuisGarant hypotheek adviseur maakt samen met u een inventarisatie van uw financiële positie en kijkt of u in staat bent uw maandelijkse hypotheek lasten te betalen.

Dien uw freelancer hypotheekaanvraag vrijblijvend in door het invullen van het freelancer hypotheek aanvraagformulier. Een hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

De behandeling van uw freelancer hypotheekaanvraag
De behandeling van uw hypotheekaanvraag vraagt om specifieke freelance kennis. De bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseurs hebben reeds vele freelancers voorzien van een hypotheek met de meest gunstige hypotheek voorwaarden, rente en maandlasten.

Hypotheek inventarisatie via verschillende hypotheekverstrekkers
De bij HuisGarant aangesloten freelancer hypotheek adviseurs bemiddelen voor de meeste verzekeringsmaatschappijen, banken en vermogensbeheerders, waaronder alle erkende hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor freelancers. Uw hypotheekadviseur maakt uw freelancer situatie inzichtelijk en vraagt alle gespecialiseerde hypotheekverstrekkers een scherpe hypotheek offerte voor u uit te brengen. Dit verzekert u van een optimaal hypotheekvoorstel met de laagst mogelijke maandlasten.

Een vrijblijvende freelancer hypotheekaanvraag
Wilt u een deskundig en objectief hypotheekadvies? Vraag ons dan vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn. Vul hiervoor het freelancer hypotheek aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een hypotheekaanvraag als freelancer Wanneer u een hypotheekaanvraag als freelancer wilt indienen bij de...
  2. Een hypotheekverstrekker voor freelancer ondernemers Heeft u als freelancer een nieuw huis op het oog...
  3. Een hypotheekaanvraag als ondernemer Wanneer u een hypotheekaanvraag als ondernemer (zelfstandig, startend ondernemer, ZZP-er...
  4. Uw DGA hypotheekaanvraag Heeft u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) een bedrijfsruimte of...
  5. Een ondernemer hypotheekaanvraag Heeft u als ondernemer een woning op het oog en...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)