bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Gespecialiseerde freelancer hypotheekverstrekkers

Bent u als freelancer op zoek naar een gespecialiseerde freelancer hypotheekverstrekker? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres.

De bij HuisGarant aangesloten en gespecialiseerde freelancer hypotheek adviseurs zitten door heel Nederland en werken met circa 80 hypotheekverstrekkers, waaronder gespecialiseerde freelancer hypotheekverstrekkers met een flexibel acceptatiebeleid voor freelance ondernemers.

Geen hypotheek via de gemiddelde hypotheek adviseur
De gemiddelde hypotheek adviseur oordeelt veelal te snel dat u als freelancer, bijvoorbeeld vanwege uw wisselende inkomen of het ontbreken van 3 jaarcijfers, een te hoog risico vormt voor het verkrijgen van een hypotheek. Maar vaak missen deze adviseurs gespecialiseerde freelancer hypotheek kennis en hebben hiernaast geen toegang tot gespecialiseerde freelancer hypotheekverstrekkers.

Een gespecialiseerde freelancer hypotheek adviseur
Een hypotheek is maatwerk en moet hierbij volledig aansluiten bij uw persoonlijke wensen en zakelijke freelance omstandigheden. Juist daarom is het van belang dat u zich vrijblijvend door een gespecialiseerde freelancer hypotheek adviseur laat informeren over de verschillende freelancer hypotheekverstrekkers en mogelijkheden.

Aanvraag formulier
Vul vrijblijvend het freelancer hypotheek formulier in. Een gespecialiseerde freelancer hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Inzage in het aanbod van de verschillende freelancer hypotheekverstrekkers
HuisGarant is als een van de weinige hypotheek instellingen in Nederland gespecialiseerd in freelancer hypotheek oplossingen. Uw HuisGarant hypotheek adviseur begrijpt uw freelance situatie en kan deze uitstekend beoordelen. Hiernaast heeft elke HuisGarant hypotheek adviseur ingangen bij de verschillende gespecialiseerde freelancer hypotheekverstrekkers. Uw hypotheek aanvraag wordt vrijblijvend getoetst aan het aanbod van verschillende hypotheekverstrekkers, waarna u verschillende hypotheek offertes ontvangt met o.a. uw maandelijkse lasten en rente percentage weergegeven.

Als freelancer kunt u bij HuisGarant terecht voor een nieuwe hypotheek voor een woning of bedrijfspand, het afsluiten van uw huidige hypotheek, het oversluiten van een tweede hypotheek of voor het verbouwen van uw woning. Vul direct het freelancer hypotheek aanvraagformulier in. Een hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Gespecialiseerde ZZP hypotheekverstrekkers Bent u als Zelfstandige Zonder personeel (ZZP-er) op zoek naar...
  2. Gespecialiseerde DGA hypotheekverstrekkers Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) op zoek naar...
  3. Een in freelancer gespecialiseerde hypotheek intermediair Bent u als freelancer op zoek naar een hypotheek voor...
  4. Een gespecialiseerde freelancer hypotheekaanbieder Heeft u als freelancer een nieuwe woning op het oog...
  5. Gespecialiseerde hypotheek freelancer adviseur Wilt u een hypotheek en bent u freelancer, dan is...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)