bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een hypotheek zonder gelijk inkomen

Als uw inkomen niet iedere maand gelijk is, dan doen banken veelal erg lastig over het afsluiten van een hypotheek. Het is doorgaans ook niet zinvol om bij de gemiddelde hypotheek adviseur langs te gaan, omdat hier veelal de kennis ontbreekt voor het beoordelen van uw inkomens of ondernemers situatie.

Geen gelijk inkomen hypotheek oplossing via HuisGarant
Heeft u geen gelijk inkomen en bent u wel gewoon in staat om uw maandelijkse hypotheek lasten te betalen? Dan kunt u bij HuisGarant terecht voor een ‘geen gelijk inkomen hypotheek oplossing’.

HuisGarant heeft zich gespecialiseerd in de doelgroep van mensen zonder vast inkomen. Onze hypotheek adviseurs werken hierbij met de verschillende hypotheek verstrekkers in Nederland, die zich onderscheiden door een flexibel acceptatiebeleid voor mensen met een onstabiel inkomen.

HuisGarant heeft hierbij al vele mensen met een variabel inkomen geholpen aan een aantrekkelijke hypotheek financiering, waaronder zelfstandig ondernemers, freelancers, ZZP-ers, uitzendkrachten, interim managers, ICT’ers, consultants, acteurs, muzikanten, schrijvers en kunstenaars.

Geen gelijk inkomen: hypotheek advies of offerte
Neem contact op met een van onze hypotheek adviseurs voor een passende hypotheek oplossing. Vul hiervoor vrijblijvend het Geen gelijk inkomen hypotheek formulier in. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen? Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat...
  2. Variabel inkomen hypotheek Hypotheek probleem voor mensen met een variabel inkomen U heeft...
  3. Hoe krijgt u een hypotheek met variabel inkomen? Zoals het er nu naar uitziet zal binnen vier jaar...
  4. Een hypotheek ondanks uw wisselende inkomen Heeft u een geschikte woning op het oog maar krijgt...
  5. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)