bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Geen hypotheek door scheiding en/of BKR codering

Krijgt u geen hypotheek vanwege een BKR codering welke u door de toestand rondom uw scheiding heeft opgelopen? Waarschijnlijk is uw hypotheek aanvraag al geweigerd omdat banken en intermediairs er niet op zitten te wachten u een hypotheek in combinatie met een BKR codering aan te bieden…

HuisGarant werkt met hypotheek adviseurs die gespecialiseerd zijn in ‘BKR & scheiding hypotheek’ kwesties. HuisGarant vindt dat het u niet zomaar kan worden aangerekend wanneer u door onvoorziene omstandigheden een BKR code heeft opgelopen.

Vraag vrijblijvend een hypotheek advies aan door het invullen van het ‘BKR & scheiding hypotheek advies‘ formulier. In plaats van uw verleden als maatstaf te nemen, kijk uw hypotheek adviseur met u naar uw toekomst. Op een deskundige en betrouwbare wijze wordt hierbij een inventarisatie gemaakt van uw financiële hypotheek mogelijkheden.

Wat gebeurt er met uw woning na de scheiding?
Een woning heeft voor veel mensen een emotionele waarde. Een eigen woning is een deel van uw leven en vormt voor veel mensen ook financieel de belangrijkste basis. Gelijktijdig is een woning ook gewoon een object met een bepaalde financiële waarde. Deze waarde moet doorgaans verdeeld worden bij tussen beide ex-partners bij een scheiding.

Blijft u of uw ex-partner in de woning wonen?
Ervan uitgaande dat u in gemeenschap van goederen gehuwd bent, moet de waarde van de woning verdeeld worden. Het is natuurlijk mogelijk dat een van u in de woning blijft wonen. Maar dan moet diegene wel genoeg financiële middelen hebben om zelf de hypotheeklasten te kunnen dragen. Is deze financiële basis er niet, dan moet de woning worden verkocht en de overwaarde en de schulden verdeeld worden.

Hoeveel moet u uw ex-partner betalen voor de woning?
Als u in de woning blijft wonen, moet u uw ex-partner uitkopen. Dat betekent niet alleen dat u zelf de hele hypotheek moet financieren, maar ook dat de helft van de overwaarde van de woning moet worden verdeeld. Wanneer u buiten deze overwaarde geen eigen financiële middelen heeft, bijvoorbeeld in de vorm van een spaarbedrag, dan moet u de hypotheek verhogen. Op het moment dat u de helft van de woning van uw ex-partner heeft gekocht, heeft uw ex-partner geen enkele verplichting meer bij de hypotheekverstrekker.

Hoe gaat uw hypotheek adviseur te werk?
De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur onderzoekt altijd eerst de mogelijkheden van een passende hypotheek oplossing via het reguliere hypotheek kanaal. De kans bestaat dat u hierdoor een reguliere hypotheek krijgt. En wordt u uiteindelijk niet geholpen via het reguliere hypotheek kanaal, dan bekijkt uw hypotheek adviseur de mogelijkheden via gespecialiseerde hypotheek verstrekkers die uw specifieke situatie beoordelen.

Vraag direct een hypotheek advies of offerte aan door het invullen van het ‘BKR door scheiding hypotheek advies‘ formulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Krijgt u geen hypotheek via de bank? Heeft u een huis op het oog, maar krijgt u...
  2. Hypotheek probleem door BKR registratie Bent u op zoek naar een concrete hypotheek oplossing vanwege...
  3. Geen vast inkomen hypotheek Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan...
  4. Geen hypotheek Krijgt u geen hypotheek vanwege uw bijzondere inkomen of vanwege...
  5. Hypotheek en BKR hoeft geen hopeloze situatie te zijn De meeste mensen weten intussen wel dat een hypotheek en...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)