bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Wat te doen bij geen jaarcijfers en een hypotheek?

Heeft u nog geen jaarcijfers en ben u desondanks op zoek naar een hypotheek oplossing? Wie al wat langer meedraait als zelfstandig ondernemer, DGA of ZZP -er wéét dat banken en hypotheek adviseurs streng vasthouden aan het zogenaamde drie jaarcijfers principe. Zeker als u voor een hypotheek aanvraag komt en niet deze vereiste (bedrijfs)resultaten kunt laten zien, wordt u geconfronteerd met een serieus probleem. En al is uw reden voor het ontbreken van voldoende jaarcijfers nog zo legitiem, de kans dat u de hypotheek wordt geweigerd is levensgroot.

Een - geen jaarcijfers hypotheek oplossing - begin met een goed advies
Wat te doen bij het aanvragen van een hypotheek bij geen jaarcijfers? Het is raadzaam om in dat geval een gespecialiseerde hypotheek adviseur in de arm te nemen. Iemand die volledig thuis is in de financiële wereld en die uw zakelijke situatie op zijn werkelijke waarde kan beoordelen. Ook als daarover nog niet alle jaarcijfers beschikbaar zijn!

Goede begeleiding vergroot uw slagingskans
Bent u op zoek naar een ‘geen jaarcijfers hypotheek oplossing’ en wilt u vrijblijvend met een dergelijke gespecialiseerde adviseur in contact komen? Maak dan gebruik van het geen jaarcijfers hypotheek aanvraagformulier op deze website en vul uw gegevens in. De door u verstrekte informatie wordt door een deskundige objectief beoordeeld, waarna deze telefonisch contact met u opneemt om uw hypotheek mogelijkheden te bespreken. Een geheel vrijblijvende manier om uw slagingskans te vergroten.

Goede relatie met verschillende soorten hypotheekverstrekkers
Nederland telt ongeveer 80 hypotheekverstrekkers, waaronder bekende en minder bekende. De bij HuisGarant aangesloten adviseurs werken niet alleen samen met de grootste financiële instellingen, maar ook met gespecialiseerde hypotheekverstrekkers die uitgekiende hypotheekvormen hebben ontwikkeld voor zelfstandigen, startende ondernemers en DGA’s van een eigen BV. Een dergelijke hypotheek kan een oplossing zijn als u lastig ergens anders kunt slagen. Of een prima overbrugging vormen tot het moment waarop u wél drie positieve jaarcijfers kunt laten zien. Een gespecialiseerde adviseur kan u helpen vervolgens een gunstige overstap te maken.

Een geen jaarcijfers hypotheek oplossing, ook voor u?
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs zijn uitstekend in staat om uw tegenwoordige én toekomstige inkomenssituatie te vertalen in een voor hypotheekverstrekkers helder en leesbaar advies. In zo’n adviseur treft u een medestander die zijn uiterste best zal doen om een zo gunstig mogelijke hypotheek voor u af te sluiten. Mits dat uiteraard verantwoord is. Wilt u graag weten of dit ook voor u een optie is, vul dan vandaag nog het geen jaarcijfers hypotheek aanvraagformulier in en u weet binnenkort méér!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Krijg ik een hypotheek zonder jaarcijfers? Jaarcijfers bij een hypotheek aanvraag - en dan drie positieve...
  2. Hypotheek voor ondernemer zonder jaarcijfers Bent u op zoek naar een hypotheek, maar bent u...
  3. Wat te doen bij een negatieve hypotheek BKR toetsing? Wilt u een hypotheek afsluiten of verhogen en scoort u...
  4. Hypotheek zonder jaarcijfers Bent u als (startend) ondernemer op zoek naar een hypotheek...
  5. Hypotheek voor zelfstandige zonder jaarcijfers Als u zelfstandig werkt en geen of onvoldoende jaarcijfers kunt...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)