bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Geen vast inkomen hypotheek

Heeft u geen vast inkomen? Hypotheek verstrekkers zullen u dan doorgaans niet snel een hypotheek verstrekken. Toch zijn er hypotheek mogelijkheden voor mensen zonder vast inkomen. Het uitgangspunt hierbij is dat u in staat bent om de maandelijkse hypotheeklasten te kunnen dragen.

HuisGarant hypotheek adviseurs zijn gespecialiseerd in de advisering van mensen zonder vast inkomen zoals:
- Freelancers, Interim managers, ICT’ers en consultants,
- Parttimers, oproepkrachten, nul-uren contracten,
- Tijdelijke contracten, uitzendkrachten, projectwerkers,
- Seizoenarbeiders, strandtenthouders,
- Flexwerkers.

‘Geen vast inkomen’ hypotheek advies
Vraag vrijblijvend een hypotheek advies aan door het invullen van het variabel inkomen hypotheek aanvraagformulier. Een hypotheek adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te spreken. Geheel vrijblijvend wordt vervolgens met u gekeken naar uw inkomenssituatie en een passende hypotheek berekening voor u gemaakt. Uitgangspunt hierbij is dat u in staat bent om uw maandelijkse hypotheek lasten te kunnen dragen.

Enkele hypotheek mogelijkheden waar uw HuisGarant hypotheek adviseur u over kan adviseren:

Aantonen regelmatige inkomsten
Mensen zonder vast inkomen kunnen door het aantonen van een zekere consequentie hierin, bijvoorbeeld door de jaaropgaven van de afgelopen 2 jaar, dikwijls toch een hypotheek krijgen. Ook zijn er hypotheek verstrekkers die een deel, tot bijvoorbeeld 70%, van een variabel inkomen naast een vast inkomen van de partner meenemen voor de calculatie van de maximale hypotheek.

Een intentieverklaring
Tijdelijke contracten worden door diverse hypotheek verstrekkers als ‘vast inkomen’ beschouwd wanneer de werkgever een intentieverklaring ondertekend. De werkgever verklaard hiermee dat bij constante bedrijfsomstandigheden en gelijkblijvend functioneren het tijdelijke contract bij het verlopen van de tijdelijke arbeidsovereenkomst zal worden omgezet naar een vast arbeidscontract.

Aantonen inkomsten
Als u niet beschikt over een vast inkomen, maar u wel kunt aantonen dat u de afgelopen 3 jaar voldoende heeft verdiend dan is het bij diverse hypotheek verstrekkers toch mogelijk een hypotheek te krijgen. Het gemiddeld gerealiseerde inkomen over de laatste drie jaar wordt dan als uw gemiddelde inkomen beschouwd. Het is in deze situatie mogelijk tot 125% van de executiewaarde van uw woning te lenen.

Zonder het overleggen van inkomensbescheiden
Zonder het overleggen van inkomens bescheiden is het mogelijk om:
- tot 75% van de executiewaarde van uw woning tot een bedrag van 125.000 euro te lenen,
- tot 65% van de executiewaarde van uw woning tot een bedrag van 225.000 euro te lenen,
- tot 55% van de executiewaarde van uw woning tot een bedrag van 255.000 euro te lenen.

De hoogte van uw hypotheek blijft beperkt
Ook als u de afgelopen jaren niet voldoende inkomen heeft genoten, zijn er nog mogelijkheden voor het verkrijgen van een hypotheek. Het is dan wel vereist, dat de hoogte van de hypotheek ten opzichte van de waarde van uw woning beperkt blijft. Heeft u niet meer nodig dan de helft van de waarde van de woning, dan geven een aantal hypotheek verstrekkers u deze hypotheek zonder dat inkomen hoeft te worden aangetoond.

Wat kan er bij hypotheek verstrekkers worden meegerekend bij een inkomenstoets?
- Een tijdelijk dienstverband met de intentie naar een vast dienstverband,
- Onregelmatigheids toeslag,
- Alimentatie,
- AOW/ANW/Pensioen,
- Overwerk,
- VUT,
- WIA,
- Lijfrente,
- WW uitkering in bepaalde omstandigheden.

‘Geen vast inkomen’ hypotheek advies
Vraag vrijblijvend een ‘geen vast inkomen’ hypotheek advies aan. Een hypotheek adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Geheel vrijblijvend wordt met u gekeken naar uw inkomens situatie en een passende hypotheek berekening voor u gemaakt.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Hoe krijg ik een hypotheek zonder vast inkomen? Heeft u geen vast inkomen dan denkt u waarschijnlijk dat...
  2. U zoekt een hypotheek en hebt geen vast contract? Eind november 2007 heeft het kabinet de besluitvorming rond het...
  3. Geen aantoonbaar inkomen hypotheek U kunt bij elke bank naar binnen lopen voor een...
  4. Hypotheek zonder vast contract kan nu zelfs met NHG Het verkrijgen van een voordelige hypotheek zonder vast contract was...
  5. Een hypotheek zonder gelijk inkomen Als uw inkomen niet iedere maand gelijk is, dan doen...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)