bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een huis en hypotheek met BKR

Een huis en hypotheek met bkr codering(en) is veelal erg lastig of onmogelijk te krijgen via de gemiddelde bank of hypotheekverstrekker. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben zich juist gespecialiseerd in unieke hypotheek oplossingen, waardoor er inmiddels vele mensen zijn geholpen aan een hypotheek financiering voor de aankoop van hun huis.

Heeft u een huis op het oog of heeft u inmiddels een woning gekocht? Vul dan vrijblijvend het huis en hypotheek met BKR aanvraagformulier in. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseur neemt vervolgens contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Of lees eerst verder over de BKR hypotheek markt:

Geen huis en hypotheek met BKR codering via de gemiddelde geldverstrekker
De meeste geldverstrekkers maken geen onderscheid in het type BKR codering. Dit is onterecht vinden de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs. Er is namelijk een wezenlijk verschil tussen de verschillende type BKR coderingen. Enkele coderingen nader toegelicht:

- Een A codering: er is een betalingsachterstand,
- Een A1 codering: er is een aflossingsregeling getroffen na de A registratie,
- Een A2 codering: de vordering is opeisbaar gesteld,
- Een A3 codering: er is een bedrag van 250 euro of meer afgeboekt. Dit betekent dat er geen geld is te krijgen,
- Een A4 codering: de cliënt is onbereikbaar. Denk hierbij aan verhuizen o.i.d..

Het kan hiernaast gebeuren dat betalingen niet zijn overgemaakt omdat u het gewoon niet eens was met de vordering, rekeningen na een verhuizing naar het oude adres zijn gestuurd of u onverhoopt in moeilijke omstandigheden bent geraakt. In deze gevallen kan een bij HuisGarant aangesloten adviseur u hoogstwaarschijnlijk wel helpen aan een gunstige hypotheek oplossing.

Een huis en hypotheek met BKR codering via HuisGarant
Als u betalingsachterstanden heeft, of heeft gehad, hoeft dit zeker niet te betekenen dat het voor u onmogelijk is de maandelijkse hypotheek lasten te betalen. Kunt u gewoonweg uw maandlasten betalen? Dan helpt een aan HuisGarant verbonden hypotheek adviseur u graag verder, en probeert u hierbij in eerste instantie onder te brengen bij een reguliere geldverstrekker. De kans bestaat dat u hierdoor, afhankelijk van de zwaarte van uw codering(en), via HuisGarant zelfs een reguliere hypotheek kunt krijgen, met een marktconforme hypotheek rente.

Uw adviseur werkt hiervoor nauw samen met zowel reguliere als alle in huis en hypotheek met BKR gespecialiseerde geldverstrekkers. Deze geldverstrekkers accepteren doorgaans hypotheek aanvragen met een A1, A2, of A3 BKR codering en soms zelfs met een A4 codering.

Hypotheek aanvraagformulier
Heeft u een huis op het oog of heeft u inmiddels zelfs een woning gekocht? Vul dan vrijblijvend het huis en hypotheek met BKR aanvraag formulier in. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens contact met u op om de BKR hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Huis kopen met BKR Wilt u een huis kopen met een BKR registratie in...
  2. Huis kopen met BKR is niet onmogelijk Honderdduizenden Nederlanders worstelen met een BKR notering en velen van...
  3. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  4. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer, maar u krijgt...
  5. Overwaarde huis voor schulden / leningen gebruiken? Heeft u een lening, schuld of BKR codering waar u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)