bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Een huis kopen als freelancer

Wilt u een huis kopen als freelancer? Waren freelancers vroeger voornamelijk te vinden onder de vrije en creatieve beroepen, tegenwoordig treffen we ze aan in bijna alle beroepsgroepen. Veel flexibele arbeidskrachten kiezen er namelijk voor om “zonder vast contract” te worden aangesteld. Hetzij rechtstreeks, hetzij via bemiddeling van een uitzend- of detacheringsbureaus. Werkt u ook als freelancer? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de afdracht van sociale premies en belastingen. Maar daar staan weer andere fiscale voordelen tegenover. Minder voordeel biedt uw situatie wanneer u een huis wilt kopen als freelancers. Veel grote, reguliere hypotheekverstrekkers achten uw inkomenssituatie dan “te risicovol”!

HuisGarant kijkt objectief naar uw situatie
Elke bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur is gespecialiseerd in moderne hypotheekoplossingen en dus de ideale partner wanneer u een huis wilt kopen als freelancer. Als u op deze site het huis kopen als freelancer aanvraag formulier invult, neemt één van de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs vrijblijvend contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken. Dit is altijd een adviseur met veel ervaring in freelancer situaties en de daarmee samenhangende hypotheek problematiek.

Een passende hypotheek oplossing voor freelancers
Ook een gespecialiseerde hypotheekadviseur kijkt om te beginnen naar de hoogte van uw inkomen en de regelmaat daarvan. Tevens telt deze uw opleiding en arbeidsverleden mee. Garanderen die bijvoorbeeld dat u gemakkelijk weer een ‘vaste baan’ zou kunnen vinden als het als freelancer niet meer lukt, dan is dat een belangrijk punt in uw voordeel!

Een huis kopen als freelancer kán, mits uw hypotheek aanvraag wordt ondersteund door een professioneel advies dat inzicht geeft in uw financiële situatie en draagkracht. Omdat uw inkomsten kunnen fluctueren is het verstandig niet te hoog in te zetten. De hypotheekverstrekker noch uzelf is erbij gebaat wanneer u door te zware maandlasten in de problemen komt!

Een huis kopen als freelancer, ook voor u?
Werkt u op freelance basis en wilt u uw persoonlijke mogelijkheden uitvoerig laten doorlichten, maak dan gebruik van het een huis kopen als freelancer aanvraag formulier. Dit is de snelste manier om in contact te treden met één van de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  2. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer, maar u krijgt...
  3. Huis kopen met BKR Wilt u een huis kopen met een BKR registratie in...
  4. Een woning kopen als freelancer Wilt u een woning kopen als freelancer en bent u...
  5. Huis kopen met BKR is niet onmogelijk Honderdduizenden Nederlanders worstelen met een BKR notering en velen van...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)