bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Huis kopen met BKR

Wilt u een huis kopen met een BKR registratie in Tiel? Wanneer u een of meer BKR coderingen heeft bij stichting Bureau Krediet Registratie in Tiel, dan is de kans groot dat u via uw bank of financieel adviseur geen financiering krijgt voor het kopen van een huis, vanwege uw verhoogde ‘risico profiel’.

HuisGarant kijkt verder wanneer u met BKR een huis wilt kopen:

Onterecht geen huis kopen door een BKR registratie
Wanneer u een huis wilt kopen met BKR codering, dan concluderen hypotheek verstrekkers veelal direct dat u een te hoge ‘risico klant’ bent, zonder de zwaarte van uw BKR codering(en) te beoordelen. U komt al gauw voor een dichte deur te staan. Dat is veelal onterecht vinden de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs. Veel mensen met een BKR codering kunnen namelijk wel hun maandelijkse hypotheek lasten betalen en hierdoor eenvoudig een huis kopen.

Een huis kopen met BKR codering via HuisGarant
Wanneer u een huis wilt kopen en een BKR codering heeft, gaan professionele intermediairs en hypotheekverstrekkers altijd via het BKR in Tiel na, wat de zwaarte en achterliggende reden van uw BKR codering is.

HuisGarant kijkt verder dan de gemiddelde hypotheek adviseur. HuisGarant is gespecialiseerd in BKR hypotheek vraagstukken en analyseert altijd uw BKR situatie. HuisGarant heeft zich namelijk gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken aan mensen die een huis willen kopen met een BKR codering. Hiernaast werkt HuisGarant intensief samen met reguliere en gespecialiseerde hypotheekverstrekkers, die zich onderscheiden door een flexibel acceptatiebeleid voor mensen die met een BKR codering en een huis willen kopen.

Heeft u een of meerdere BKR coderingen en wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn, vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan, door het invullen van het huis kopen-BKR formulier.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Huis kopen met BKR is niet onmogelijk Honderdduizenden Nederlanders worstelen met een BKR notering en velen van...
  2. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  3. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer, maar u krijgt...
  4. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer? Waren freelancers vroeger...
  5. Een huis kopen als ondernemer Wilt u een huis kopen als ondernemer en bent u...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)