bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Huis kopen met BKR is niet onmogelijk

Honderdduizenden Nederlanders worstelen met een BKR notering en velen van hen denken dat zij daarom voorlopig niet voor een hypotheek in aanmerking komen. Vaak ligt onwetendheid daaraan ten grondslag, omdat men zich uit valse schaamte eigenlijk niet goed informeert. Toch is dat nergens voor nodig. Om te beginnen bent u de enige niet, en - nog belangrijker - óók met een BKR notering is het in veel gevallen wel degelijk mogelijk om een huis te kopen en de daarvoor de benodigde financiering te krijgen!

Een huis kopen met BKR via HuisGarant
HuisGarant heeft al veel mensen met een BKR notering aan een passende hypotheek oplossing kunnen helpen. Onze visie is namelijk dat problemen uit het verleden geen beletsel mogen zijn voor een financieel gezonde toekomst. Een toekomst met een regelmatig inkomen en een eigen huis. De maandelijkse kosten van de daarvoor benodigde hypotheek zijn immers vaak niet hoger dan die van huur, dus waarom zou dat voor u niet zijn weggelegd? Wilt u snel weten of u in uw situatie daarvoor in aanmerking komt, maak dan vrijblijvend gebruik van het aanvraag formulier huis kopen met BKR en een gespecialiseerde hypotheek adviseur neemt contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken.

Vraag een overzicht aan van uw BKR notering
In geval van een BKR notering zal de bij HuisGarant aangesloten adviseur altijd inzage willen hebben in de aard van deze codering. Een overzicht daarvan kunt u zelf gratis (én anoniem) aanvragen via ieder Postbank kantoor en wordt u door het BKR toegestuurd op het door u opgegeven adres. Er zijn lichte en ‘zware’ noteringen. Een in hypotheek met BKR noteringen gespecialiseerde hypotheekadviseur zal bovendien van uzelf het verhaal áchter die notering willen horen. Daarnaast kijkt hij natuurlijk naar uw huidige situatie. Geniet u regelmatig inkomsten, heeft u een meewerkende partner, spelen er geen andere financiële problemen meer? Kunt u dergelijke vragen positief beantwoorden, dan is er een goede kans dat een huis kopen met BKR (of óndanks BKR) voor u tot de mogelijkheden behoort!

Een huis kopen met BKR met hulp van een gespecialiseerde adviseur
De bij HuisGarant aangesloten adviseurs zijn gespecialiseerd in BKR problematiek. Ook onderhouden zij een uitstekende relatie met hypotheekverstrekkers die voor mensen zoals u een uitgekiend acceptatiebeleid hebben ontwikkeld. Het uitgangspunt daarbij is altijd dat de maandelijkse lasten voor u verantwoord en haalbaar moeten zijn, zodat een herhaling van de problematiek wordt voorkomen. Daarnaast wordt bekeken welke hypotheekvorm het beste bij uw persoonlijke situatie past en - uiteraard - welke aanbieder de gunstigste voorwaarden heeft.

Wilt u vrijblijvend advies over uw mogelijkheden om een huis te kopen met BKR, vul dan nu het hypotheek aanvraag formulier in en één van de bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheek adviseurs neemt al snel contact met u op.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Huis kopen met BKR Wilt u een huis kopen met een BKR registratie in...
  2. Een huis kopen als freelancer Wilt u als freelancer een huis kopen en bent u...
  3. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer, maar u krijgt...
  4. Een huis kopen als ondernemer Wilt u een huis kopen als ondernemer en bent u...
  5. Een huis kopen als freelancer Wilt u een huis kopen als freelancer? Waren freelancers vroeger...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)