bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

De hybride hypotheek

Een hybride hypotheek is een combinatie hypotheek van een spaarhypotheek en beleggingshypotheek waarbij u de mogelijkheid krijgt om, afhankelijk van de beleggingsmarkt te kunnen switchen tussen sparen en beleggen. Vindt u het leuk om regelmatig de beurs te analyseren en daarmee uw voordeel te kunnen doen, dan is de hybride hypotheek u op het lijf geschreven.

De hybridehypotheek wordt gekenmerkt door de vrije keuze tussen sparen en beleggen. Voorziet u een slechte beursperiode dan spaart u en andersom belegt u. Tijdens de looptijd betaalt u rente en premie. Afhankelijk van het beursklimaat beslist u of deze premie wordt belegd of wordt gestort op de spaarhypotheek rekening.


Wat zijn de voordelen van een hypbride hypotheek?

De hybride hypotheek kent grote flexibiliteit. U kunt per inleg bepalen wat u wilt doen. Wilt u sparen, dan spaart u. Wilt u beleggen, dan belegt u. Maar let wel, het gaat hier steeds om de inleg die u nog moet doen. Het switchen van het gehele kapitaal ligt over het algemeen lastiger, maar dit verschilt per hypotheekverstrekker.


Wat zijn de nadelen van een hypbride hypotheek?

Een nadeel van een hybride hypotheek is de bewerkelijkheid. U moet aardig wat verstand hebben van sparen, beleggen en de economische vooruitzichten om steeds juiste keuzes te maken. Dit kan ervoor zorgen dat uw beslissingen op de korte termijn gebaseerd zijn, terwijl uw hypotheek een lange termijn aangelegenheid is.


Voor wie is een hybride hypotheek?

De hybride hypotheek is interessant wanneer u beleggen interessant vindt, maar ook realistisch genoeg bent om te zien dat het ook weleens minder kan gaan met de beurskoersen. Een switch naar sparen biedt u dan meer zekerheid. Hiervoor moet u wel goed op de hoogte zijn en blijven van actuele economische ontwikkelingen. Sparen kan tevens zorgen voor lagere rendementen wanneer de beurskoersen wel omhoog schieten. Ons inziens is de hybride hypotheek een product voor iets hoger opgeleiden met een goed financieel toekomstperspectief. Bij de hybride hypotheek wordt u geconfronteerd met bonussen en boeterentes, daarnaast zijn de constructies en hypotheek voorwaarden behoorlijk ingewikkeld.


Voor wie is de hybride hypotheek?

De hybride hypotheek is interessant wanneer u vertrouwen in beleggen hebt, maar ook de zekerheid wenst van een gegarandeerd rendement indien het minder gaat. U kunt dan schwitchen naar sparen.


Vraag direct een hypotheek offerte aan.

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. De levenhypotheek Een levenhypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en...
  2. De effectenhypotheek De effectenhypotheek is een hypotheek waarbij de kapitaalsopbouw plaats vindt...
  3. De spaarhypotheek Bij de spaarhypotheek lost u gedurende de looptijd niets af....
  4. De beleggingshypotheek Een beleggingshypotheek bestaat uit twee delen: * Een aflossingsvrije hypotheek...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)