bkr hypotheek en hypotheken voor ondernemers

Bent u zelfstandig, startend ondernemer, freelancer, DGA of ZZP-er? Of heeft u een BKR codering? Via ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende hypotheek offerte of advies.


HuisGarant werkt met Erkende hypotheek adviseurs in heel Nederland

Erkend hypotheek adviseur

 

HuisGarant
Vreedstraat 6
5314BK Bruchem
info@huisgarant.nl

Hypotheek aanbieders bij negatieve BKR codering(en)

Bent u op zoek naar een hypotheek aanbieder bij een negatieve BKR registratie? HuisGarant helpt u hierbij verder. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zijn namelijk gespecialiseerd in de BKR problematiek. Hun vrijblijvend oordeel over uw situatie is daarom altijd de moeite waard! Niet dat zij klakkeloos uw aanvraag bij diverse hypotheek aanbieders deponeren; zij bekijken zorgvuldig uw ‘dossier’. Als dat voldoende ingrediënten bevat om het aangaan van een hypotheek verantwoord te maken, dan doen zij hun uiterste best om een zo gunstig mogelijke hypotheek voor u af te sluiten.

Ook hypotheek aanbieders bij negatieve BKR registraties zijn kritisch
Wilt u weten of u via HuisGarant aan een gunstige hypotheek oplossing kan worden geholpen? Maak dan gebruik van het hypotheek met negatieve BKR aanvraag formulier op deze website en vul uw gegevens in. Eén van de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs zal daarna vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Weliswaar zijn er hypotheek aanbieders die bij een negatieve BKR codering dikwijls tóch iets voor u kunnen bereiken, dat wil niet zeggen dat deze hypotheek aanbieders niet kritisch zijn. Niemand is erbij gebaat als u dankzij uw nieuwe hypotheek (opnieuw) in de problemen zou komen!

Oplossing voor negatieve BKR registratie via HuisGarant
Achterstanden uit het verleden blijven bij het BKR lang zichtbaar. Té lang, vinden de bij Huisgarant aangesloten hypotheekadviseurs die er voor pleiten om die termijn te beperken tot twee jaar. Iemand met een BKR registratie is in de tegenwoordige financiële wereld als het ware “vleugellam”. Onontbeerlijke zaken als creditcards, autofinancieringen, hypotheken en leasecontracten zijn allemaal taboe. Daarmee zit het verleden een nieuwe start en een positief toekomstperspectief in de weg.

Gelukkig zijn er de laatste jaren hypotheek aanbieders die bij negatieve BKR coderingen een flexibeler acceptatiebeleid hanteren. Speciaal voor deze grote groep potentiële huizenkopers hebben zij uitgekiende hypotheekvormen ontwikkeld, die zekerheid bieden voor beide partijen. Iedere aanvraag wordt van geval tot geval bekeken en zorgvuldig getoetst aan de bevindingen van de betrokken hypotheekadviseur.

Een gespecialiseerde hypotheekadviseur kijkt naar uw belang
De bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheek met BKR adviseurs kunnen goed beoordelen hoe zwaar het verhaal achter uw BKR registratie zal wegen voor een hypotheekverstrekker. Hierbij wordt o.a. naar uw huidige financiële mogelijkheden gekeken; regelmatige inkomsten, nu en in de nabije toekomst, zijn een eerste vereiste om alsnog een hypotheek te verkrijgen. Bij zijn eventuele bemiddeling staat uw belang voorop. U bent gebaat bij een haalbaar maandelijks bedrag en een zo laag mogelijke rente. Dat wordt zijn inzet, daar maakt hij zich sterk voor!

Wilt u vrijblijvend advies over uw situatie, vul dan het HuisGarant hypotheek met negatieve BKR aanvraag formulier in en u weet binnen korte tijd waar u staat. Een gesprek met een van de bij ons aangesloten adviseurs opent vaak de deur naar een beter perspectief!

Bewaar deze pagina via:
  • Digg
  • eKudos
  • NuJIJ

Gerelateerde berichten:

  1. Gespecialiseerde BKR hypotheek aanbieders Heeft u een codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)?...
  2. Zelfstandig ondernemer hypotheek aanbieders Bent u zelfstandig ondernemer? Hypotheek aanbieders zijn dan veelal lastig...
  3. Wat te doen bij een negatieve hypotheek BKR toetsing? Wilt u een hypotheek afsluiten of verhogen en scoort u...
  4. Gespecialiseerde zzp hypotheek aanbieders Bent u als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) op zoek naar...
  5. Gespecialiseerde DGA hypotheek aanbieders Bent u als Directeur Groot Aandeelhouder op zoek naar een...


BKR hypotheek Ondernemer hypotheek Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Statement 2009 HuisGarant - Partners van Huisgarant: (Allerlei Weetjes over: hypotheek, sparen, lening en verzekering)